Очакванията създават фалшиви надеждиВинаги има два варианта. Около важни нива може да се случи или А или Б. Очакването да се случи А проваля възможността да се възползваме от Б
И те така. Никой не е врачка. Е,....освен твоя милост. Ти винаги знеш и си категорична
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Успех пожелавам .
Малко едностранчив ми се види планът . Нещо като пожелателното прогнозиране на твойта дружка паблитко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото нямам прогноза. Аз не съм анализатор, аз правя париВ понеделник като седна сутринта пред компа ще изготвя план за деня според ситуацията. На 5 мин графика не ми е нужен анализ за седмица напред. А и не е важно кой е познал, а кой е направил пари
Тази седмица тегля три пъти от инстата сума равняваща се на 160% от августовския ми бонус. От основния ми брокер съм изтеглил една средна месечна работна заплата. Ти кво направи като познаваш толкова и си велик АНАЛ-Лизатор или пак ше ми обясняваш колко печалба ЩЕ ИМАШ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА
![]()
L1914 (05-09-2015), toranagasan (06-09-2015)
Подпис подпис, ма не ще. Заканва се на края на годината да ни покаже печалби..... ако ги имаАко не ше почне пак да извърта и да се прави на разсеян, както само той умее
![]()
Оффффффффффф тия ги разправяи на малките деца.Защото нямам прогноза. Аз не съм анализатор, аз правя париВ понеделник като седна сутринта пред компа ще изготвя план за деня според ситуацията. На 5 мин графика не ми е нужен анализ за седмица напред. А и не е важно кой е познал, а кой е направил пари Тази седмица тегля три пъти от инстата сума равняваща се на 160% от августовския ми бонус. От основния ми брокер съм изтеглил една средна месечна работна заплата. Ти кво направи като познаваш толкова и си велик АНАЛ-Лизатор или пак ше ми обясняваш колко печалба ЩЕ ИМАШ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА
Някои найвник може и да ти повярва както и за онази партенка, че си в Гърция
Ще ми търгуваш ти на 5 минутка и ще печелишс тези приказки може да впечатлиш някого в махалата но аз съм от друго /тесто/ това само ме разсмива
![]()
Все ми е тая на кво вярвашФакт е , че аз правя пари , а ти само плямпаш и се НАДЯВАШ да изкараш нещо до края на годината
И така ще е всяка следваща година , докато не разбереш едно нещо....Какво? Оставям на теб сам да си го откриеш
![]()
Последна редакция от wannabe : 05-09-2015 на 20:34
Правиш пари на 5 минутказнаеш ли колко е абсурдно е това което говориш???
Нямаш стратегия за търговия а твъдиш, че правиш 100 % на месец
Бъфет прави по 8-12% на година /до колкото си спомням/ но ти явно смяташ, че си класи над него
Сам вярваш ли си на това дето го пишеш![]()
Имаш май дислексияПравиш пари на 5 минутка знаеш ли колко е абсурдно е това което говориш???
Бъфет прави по 8-12% на година /до колкото си спомням/ но ти явно смяташ, че си класи над него
Сам вярваш ли си на това дето го пишешИ или четаш избирателно или не разбираш смисъла на написаното
Твърдя , че съм изкарал за седмица 160 % върху августовския бонус на инстата
А ти имаш ли идея колко ми е сметката в инста / малка темичка за размисъл / ? Твърдя също , че тегля по една средна заплата седмично от друга сметка. Имаш ли идея колко ми е сметката и какви проценти печеля ? Не се изхвърляй моля. Ако ти не си способен да направиш нещо , това не означава непременно , че никой друг не го умее. Надценяваш се малко, не ли
![]()
И да правя пари на 5 мин, дори на 1 мин слизам. Принципа е същия като на дневна само малко по-интензивно се развиват нещата, обаче ограничени и едностранчиви типчета като теб едва ли ще го схванат
ПП Сори. Посмалил съм малко профита. Процента е 237![]()
![]()
Последна редакция от wannabe : 05-09-2015 на 21:15
8% ама какви само 8%. Потресаващо многоПравиш пари на 5 минутказнаеш ли колко е абсурдно е това което говориш???
Сам вярваш ли си на това дето го пишеш. Кажи ми как с такива капитали могат да фалират - никога.