Skp (04-09-2015)
Тц, тоя лафе на ситито пловдивския
Мисля, че не. Спомням си, го от преди това. Май още във фрий-зоната, някой го беше писал.Или Тиквестора. Аз тогава, бях точно от тези четящите, които Анчето прецаква сега.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щот ти рядко НЕ казваш нещо различно от спам ли ??? Смешници дал господ ......................... Кога копираш новини , кога провокираш някой ... Що си мислиш че си Някой бе хубавец !? Просто питамИмаше един период и една колежка която само да ми кажеше дълго и веднага пусках късоно взех, че се издадох, че е обратен индикатор.
Тебе не те следя защото рядко казваш нещо различно от спам.
п.п. Знам, че сме от различни етноси и култури та и мисленето ни е различно - на тебе изобщо не ти обръщам внимание като вземеш да се заяждаш![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като за петък хубави движения станаха днес на пазара![]()
![]()
Lubo (04-09-2015)
Какво му е на златото 10 нагоре,15 надолу , една трета да му хванеш си е добре
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ани,чакаш го ти.....,но не и аз.... .
----------
На Демо или на Реал.....,важното е,че ги е прибрала.....,то голяма разлика като чели няма.....
Skp (05-09-2015)
Смятам че евро/долар-а ще ходи нагоре.....на Н4 МА 200 му подейства като подкрепа.....,както и МА 13 и МА 20 на седмична.....
Успех.....
Последна редакция от privelege : 06-09-2015 на 13:23
Нека да анализираме двойката и да се опитаме да предвидим движението за понеделник.Ани,чакаш го ти.....,но не и аз.... .
В петък двойката показа неуспешен опит за отскок и достигна 1.1185 . Пробива на ниво 1.1150 насърчава низходящото движение. В понеделник според мен ще опита да тества отново 1.1236 и можем да очакваме да качи до 1.1200 максимум.
В момента се цели да премине зоната 1.1000/1.1020 долният ръб на канала . На 4 часовата графика има свещи с дълги горни сенки който ни дават сигнал, че двойката ще продължи с мечи тренд. На 1 час графика нивото 1.1055 е фибо-ниво . В тази област е възможно началото на корекция но и възможност за значително понижение към ниво 1.0950 и 1.0810.
Моето очакване е да пада стъпаловидно и до края на седмицата да достигне дъното на канала.
----------
Какво е вашето мнение.....................................
----------
При индикатора Ichimoki тренда е под облака при 1 час и 4 часа и при 4 часа графика линията Kijun- sen ни дава нивото до което е възможно да качи а то е 1.1200
----------
Много сте добри да плюете, ако сте толкова добри и при търговията грешка нямата.
DRA (05-09-2015)