Или защото е петък вечер и много вече са спрели да търгуват.
А да си права и да изкараш пари от това не е едно и също нещо
Или защото е петък вечер и много вече са спрели да търгуват.
А да си права и да изкараш пари от това не е едно и също нещо
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като викаш през пет дни че ще качва пък то не качва и накрая то вярно качва не значи че ти увира тиквата а просто така си върви пазара,качва и слиза.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин Аз отдавна съм и казал. Познаваемост 1:20. но като познае, и няма тапа на устата.![]()
Прибрах 500 долара от това покачване па вие си лайте........................................ ............Звездолин Аз отдавна съм и казал. Познаваемост 1:20. но като познае, и няма тапа на устата.![]()
Spekulanta (05-09-2015)
Ще и слоооооожим .......................................![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
driverf1 (05-09-2015)
а бе аз и пиша зелена точка на колежката ( въпреки тайминга).. за сега от 5 прогнози които и засякох, успеваемостта е 20%..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И беше по-нормално след Лондонския фиксинг, да почне да качва, след тест на дъното, по време на "NYSE". Както и стана.
----------
На демо.Прибрах 500 долара от това покачване па вие си лайте...................................................... .................................................. ......................