може пък в 17:40 да тръгне нагоре.. мисля, че 1-2 часа грешка са допустими...
може пък в 17:40 да тръгне нагоре.. мисля, че 1-2 часа грешка са допустими...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тихо . качи 15 -тина ......... ша секнеш процеса
----------
Звезди , казах ти а не се обаждаш. обърни си монитора и всичко е кино
![]()
Оставям късите и ви заръчвам да натискате еврото,да си нямаме после разправии .Давай доларе ти си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то лесно бе. + 3 ракии
http://gledanenakafe.com/
Направих си покупка в 16.40 , че да видим на къде ще е.....................
http://prikachi.com/images.php?images/456/8338456q.png
----------
С лимит 1.12100........................................... ..............
Spekulanta (05-09-2015)
бравос . стоп има ли ...........................................дан ти се отвори парашутаНаправих си покупка в 16.40 , че да видим на къде ще е.....................
http://prikachi.com/images.php?images/456/8338456q.png
Няма риск - няма стоп......................бравос . стоп има ли ...........................................дан
Преди да затвори пазара ще я затворя каквото стане.
някой търгува ли още?.. гледам Озито и Кивито продължават да ядат бой и малко ме е яд, че не влязох там къси.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Всичко мълчи защото не знаят какво става..............................някой търгува ли още?.. гледам Озито и Кивито продължават да ядат бой и малко ме е яд, че не влязох там къси.
----------
Качва- бях права........................................ ....![]()