хахаха имаш три вариантаПоследната ми дълга, дето я пуснах преди час и половина е вече на зелено и ся се триумя...... да местя плътен стоп на зелено (ще ми гобутне и ще ме е яд за пропуснати 50-100 пипа) да се застраховам или да си оставя стопчето там, където си е в момента на -20 пипа.
п.п. Пиша, че се триумя, щот не знам как се пише двоумя или двуумя....
така че си е направо триумене![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като затворят Лондон ще продължи да катери нагоре, явно сценария е един и същ както през седмицата![]()
Много си прав,никоя фигура не трябва да се подценява. Особено тези, които приличат на животни, защото всяко животно може да побегне във всеки момент и посока.
![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
ДВОична бройна система напримерПоследната ми дълга, дето я пуснах преди час и половина е вече на зелено и ся се триумя...... да местя плътен стоп на зелено (ще ми го бутне и ще ме е яд за пропуснати 50-100 пипа) да се застраховам или да си оставя стопчето там, където си е в момента на -20 пипа.
п.п. Пиша, че се триумя, щот не знам как се пише двоумя или двуумя....
Не, че чак е толкоз грешно да се пише двуумя
щото колкото повече "УУУ" има толкоз повече и Ум.
Като Ум Белия Делфин дето правеше ууууууууууууууууу
но много беше умен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля, че е двОумя - от двОйка, двОенПоследната ми дълга, дето я пуснах преди час и половина е вече на зелено и ся се триумя...... да местя плътен стоп на зелено (ще ми го бутне и ще ме е яд за пропуснати 50-100 пипа) да се застраховам или да си оставя стопчето там, където си е в момента на -20 пипа.
п.п. Пиша, че се триумя, щот не знам как се пише двоумя или двуумя.....................................
По принцип цената перфектно рикошира в оградката и се върна в каналчето ми както очаквах, ама знам ли ?
Uploaded with ImageShack.us
Много е интересно, когато хобито ти те бута, за да си по-добър човек. Единстненото време, в което не ми се търгува, е когато спя или съм на тренировка по Айкидо. И тук може би моите думи няма да са достатъчно силни и ще използвам чужди, които и днес ме накараха да се замисля: Okay, had to pipe up....sorry!
I know many of you have heard ...be nimble. What
exactly does that mean?
I came to trade forex as a scalper only. I traded
ma's and stochs on the 1 and 5 min charts.
Stressful, especially if I got in around news times,
interventions, or unexpected world events. There
was never enough time, for anything. I traded 5-10
standard lots at a time. Bad, bad idea!
I learned that money management wasn't really
when and how much should I withdraw from my
trading account, but that actually it was
preservation of capital. After learning this, I also
learned there were other things to learn. Such as,
fibs, pivots, channels, trendlines, and even price
action. I became more "nimble" after learning you
could not swing or position trade while risking
10-20% of your capital on one position.
So now I may enter a trade as a scalp and find
that it is one of those perfect entries and it may
become an intraday trade or if everything lines up,
it may become a position trade. Whatever works!
ALWAYS LOCK PROFIT......OR BETTER YET,PROTECT
AGAINST LOSS IN EVERY TRADE!
Many people that take up trading forex have the
view that it is a get rich quick scheme........it is,
momentarily, if you have instant success, but as
any great time out as a college kid, you WILL wake
up with a hangover.
I then learned with the invaluable help of PT to
include funnymentals in my analysis and ....VOILA!
I now am a total trader utilizing all the tools in my
toolbox, but not allowing any of them to create
trader paralysis.
I guess the point I am trying to make is trading
successfully is not a destination, but a journey.
Enjoy the ride! Learn and enrich yourself as you
travel the road.
There are many aspects to trading....if what you
are doing provides success continue doing
that....until it doesn't work anymore! Then
be .........nimble!
Peace out!
Успех.