Начинаещите са тъпи по презумциянякой си беше сложил подпис, че в българските форуми като зададеш въпрос единственото, което ти отговарят е колко си тъп. Доста вярна констатация. Последният начинаещ, който писа получи 100 обвинения как се преструва и т н т.
Според мен като няма как да се обясни поне могат да се дадат насоки какво да се чете и на какво да се наблегне в началото
То напреднали има дето са тъпи, кво остава за тепърва навлизащи. Е тъпи са си. Някакви специално отношение ли трябва да получават за натрапчиво мързеливото си поведение ?
Стига сте се оплаквали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакай сега -мисля си че има разлика между тъп и незнаещ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вица гласи следното:
-Каква е разликата между американски, руски и български форум?
-В американския форум, когато зададеш въпрос ти отговарят. В руски, когато зададеш въпрос те питат теб след това. В българския, като зададеш въпрос, почват да ти обясняват колко си тъп и да се хвалят кой знае и може повече, без всъщност да помагат по никакъв начин.
За съжаление е на 100% верен![]()
Novak (19-07-2012)
дам ето го и човека с подписа
и да верен е
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
petko (19-07-2012)
А ти научен ли си се родил, по твоята логика и ти си тъп,занимаваш се от повече години - но не си личи и при теб да е имало някакво развитие.
Или идеята е, че понеже в "по-класен форум не можеш да блеснеш и ще ти лъсне веднага незнанието, тук да се правиш на гуру- ама нещо не виждам някой да те взима на сериозно
Младеж, що не вземаш да си хванеш някое девойче, че да ти мирясат хормоните- явно си нямаш развлечение освен този форум.
Когато не знаеш, значи автоматично че си тъп, защото нямаш събрана необходимата база данни с правилната информация. Т.е. не можеш да асимилираш какво ти се говори защото нямаш нужното знание да разбереш това другото знание.
Сега разбираш ли ?
Ако си иначе интелигентен и бързо правещ връзка между нещата ще станеш по-малко тъп за по-кратко време. А от там и ще поумнееш и ще спреш да бъдеш тъп
Mного лично приемате нещата. А е форум, даже не е на живо.....не че има значение, аз и на живо мога ти кажа, че си тъп
Айде ей тука едно показно:
Ти си много тъп бате хахаахха
Последна редакция от Oleg : 19-07-2012 на 13:27
А твоето свидетелство, че си умник, освен великото ти его-къде е, от кой кладенец ще се пробваш вода да докараш.Когато не знаеш, значи автоматично че си тъп, защото нямаш събрана необходимата база данни с правилната информация. Т.е. не можеш да асимилираш какво ти се говори защото нямаш нужното знание да разбереш това другото знание.
Сега разбираш ли ?
Ако си иначе интелигентен и бързо правещ връзка между нещата ще станеш по-малко тъп за по-кратко време. А от там и ще поумнееш и ще спреш да бъдеш тъп
Mного лично приемате нещата. А е форум, даже не е на живо.....не че има значение, аз и на живо мога ти кажа, че си тъп
![]()
Ееее, стига , не си прав
Oleg, начинаещ не е равно на тъп,
а на човек който наскоро е започнал ново начинание
и не е натрупал все още достатъчно знания и умения.
Точно същото и аз казах.
Виж, че и речника това казва:
Прен. Разг. За човек – умствено ограничен, несъобразителен, несхватлив, глупав. Тъп човек.
Като съвет към напълно начинаещите мога да кажа,
че е хубаво да съсредоточат вниманието си върху една или две основни валутни двойки,
не повече, и да следят новините свързани с тях.