па казва ли ти някойпа смееш ли да питаш
тука цените вероятно няма да се променят, щот купуваме на фиксирани цени от Ислямската Държаваама там надоле пущах едно 50% ниво и мисля туй е основната цел към момента - дали ще го прескочим или не
![]()
па казва ли ти някойпа смееш ли да питаш
тука цените вероятно няма да се променят, щот купуваме на фиксирани цени от Ислямската Държаваама там надоле пущах едно 50% ниво и мисля туй е основната цел към момента - дали ще го прескочим или не
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз си мисля, че сега покрай Европейските Ценности и Американската Свобода-Демокрация би трябвало от Ислямската Държава да внасяме петрола![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е то на пет минутката е цар петроля брядаже по мойте сметки на три миунтката още по-добре се вижда
![]()
Аз па те попитах откъде мога да си дръпна индикатора за рейнджа, че ако си преработя фибото така, няма пък да ми показва фибото. Ама ако е голяма тайна, не ми го казвай.
----------
Oткъде ги изкопаваш тези 3-минутки?Аз гледах в петък на малките фреймове и си измислих входове и изходи по едни мувинги - то фасулска работа - ама дали само така изглежда или и наистина ще е така.... ? ще пробвам тези дни.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е то не е индикатор - язе туй ми е фибото на менеу нинджатрадер може да се правят профили и да се запази и фибото и ганювицата и само с едно цъкване да се сменят
![]()
Eli2356 (30-08-2015)
то може да се направи индикатор де - инструмент по-скородаже може да се гледа кът база едно АИГаннСкуаре дет е у мойта тема ганьовата
само трябва правоъгълника да се смени с тренд-линия и ъглеците да се пренапишат кът хоризонтални линии с фиксирана цена от рейндж от двете точки на трендлинията
демек опростяване на оня инструмент
за петнайс минути работа е, ама ме мързи сега
![]()
Eli2356 (30-08-2015)
Да пуснем едно дълго ли ? Добро утро.......................
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Една корекция до към 43
не е съвсем изключено да видим преди нагорето![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb