Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано да е било добро! Според мен ходи си сега на работа спокойно, по-добре да пропуснеш, отколкото да сгафиш.Аз бих пуснала една пробна дълга от мувинга на Н1 (WMA48 е при мен) - 44.
И добре че си затворих последната дълга в петък преди да почне да коригира ...
----------
Бе не се знае още Америка като отвори какво може да надробят. Сега нали Лондон почива, пък и е нормално да има такава корекцийка. Ще видим корекцийка ли ще се окаже или... ?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За теб може и да е отпаднало, но по бензиностанциите цената от 2.20 лв. за литър се задържа само за ден-два. Вече е 2.21-2.22
Следят ги графиките![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последните 2 дни си е чиста корекция и затваряне на къси, но мечи тренда ще си остане доста време.
Аз си мисля , но само си мисля де .... че след мъничко ще пробва пробив на 43.85 или някъде там и пак нагореПривет отново
----------
За маааааааааааалко да позная........................................
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Пътя му е надолу според мен, дълго време ще остане под 50, защо не и 45.
Догодина може и да няма мечи тренд, ама сега няма как да няма![]()
Ima още път надолу ,
но се запъна нещо .......
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb