Един ден да ме нема и пазара да се изтърбуши!! И кво, уж нема фундамент, нема грънци!! Дизела пусна дълга сабахлен и е напълнил торбата, а яз гонех михаля!!!
Един ден да ме нема и пазара да се изтърбуши!! И кво, уж нема фундамент, нема грънци!! Дизела пусна дълга сабахлен и е напълнил торбата, а яз гонех михаля!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (24-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (24-08-2015)
Тя май много от отдавна е зле, а сега е фазата загуба на доверие.
Нещата се променят в годините във фундаментален план.
Някои обърна ли му внимание на Обама преди години като
каза, че икономическата цел на САЩ е да удвои износа.
Нещата си се движат по план. Не случайно износа на
китайците си пада от доста време. Които може да вдене
от детайлите става много много богат от ФОРЕКСО !!!
При китайците има многоооо двуги вътрешни дисбаланси
дето хем се крият, хем трудно се вдяват,,,, и т.н...........
----------
РАЗКЕКЕРЧВАНЕ !!!
Вече сме почти на 150 пипа от върха.
За нищо ги няма пиповете курсо и се
занимава само с ФИГУРИ днеска.)
Утре РЕДА няма да ПРОЦЕДИРА !!!![]()
Пък и аз на ДзиДзела миналото лето му обяснявах че Китай и Русия и прочие от Брикс са к*р, ама той все беше тръгнал да съсипва американския капитализъм и империализъм и да гони самодивите на 1.60.Тя май много от отдавна е зле, а сега е фазата загуба на доверие.
Нещата се променят в годините във фундаментален план.
Някои обърна ли му внимание на Обама преди години като
каза, че икономическата цел на САЩ е да удвои износа.
Нещата си се движат по план. Не случайно износа на
китайците си пада от доста време. Които може да вдене
от детайлите става много много богат от ФОРЕКСО !!!
При китайците има многоооо двуги вътрешни дисбаланси
дето хем се крият, хем трудно се вдяват,,,, и т.н...........
На моите маратонки пише Индонезия, Тайван, Малайзия...към 15 чифта имам, ама китайски няма
Добре че на жената не пише Тайланд![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
цък цък язък.....що вааааа......Утре РЕДА няма да ПРОЦЕДИРА !!!
ояде се МЕРТЕКА му с МЕРТЕК....и сеги неще да си дигне натежалия дирник......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
американската икономика се крепи на огромното вътрешно потребление..........затова е много трудно от вън да им се скрои шапка......
а всичките тез БРИКС-ове ала-бала гледат да пробута навън разни боклуци и едно намаляване на износа или спад на цените ги съсипва.......
Сутринта като ви казах, че долара ще го изтърбушат вие ми намигахте със
смеещи се човечета.
Който ме е послушал е направил гуша, който не е ....ще следи всяка моя прогноза
със затаен дъх.![]()
В същият стил ще ти кажа мене да не ме мислите, живота е пред мен тепърва.
Реде, махни го тоя надпис за паритетното, защото няма да се осъществи и дори се чудя
как ти е минавала през ума подобна екзотична идея?![]()