а страница 19 ??? погледни нивата към текущия час... май са около 1033* - 104** И ? Да знам , че грешиш, вече и ти го знаеш..
а страница 19 ??? погледни нивата към текущия час... май са около 1033* - 104** И ? Да знам , че грешиш, вече и ти го знаеш..
Който пие бира, не фалира!
Абе що ме правиш на луд тука, все едно не съм на същия пазар и не ги гледам същите нива.
https://forum.bg/showthread.php?3662...=1#post1255370
Ей го поста. Пуснат в 16:57. Бачко пише, че от 1.1033 има дълго. Колко е пазара в 16:57 ??? - 1.1060.
Аз защо мислиш, че все го ям Реда, щото се изразява като клоун с цел да замаскира все някога влезналите "печеливши" позиции. За къв чеп ми е да ми обяви позиция на 30 пипа профит, дето ако пазара слезне, той разбира се, ще затвори на 6 пипа профит
Айде малко по-сериозно. Ако ще работиш с нива си казваш като влезнеш, не да се обявяваш все вече на по 30-40 точки профит или все затворил трицифрени профити в пипове.
А най-лесно е Бачо да ми снима 3те печеливши дето е затворил на 100 и не знам си колко пипа профит и да му кажа евала, така е, бил си дълъг. Ама нещо не го прави.
Няма да се занимавам повече със загубени каузи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
toranagasan (20-08-2015)
еха тука нещата на сериозно разследване са тръгнали..........
да звъннем на ДАНС-сата,да помага...............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполага се, се позицията е отворена преди поста, да кажем с 5-15 мин. затова...
вчера в 16:35 на 5м. курса е варирал м/у 10219-10300! 16:40 на 5м курса е варирал м/у 10278 и 10355 ! 16:45 пак на 5 мин. курса е варирал м/у 10355-10393!16:55 5м курса е варирал 10330-10396!
Не знам ти пазара за чушки и домати ли гледаш, НО като отвориш платформата дадеш на 5мин, намалиш графиката, преместиш курсора на търсения час, и долу в дясно пише какви са били нивата..
И ако пак кажеш, че нивата са били други, значи не аз те правя ... а сам се правиш.....
Да си признаеш грешката е проява на достойнство!
https://charts.mql5.com/8/619/eurusd...ance-ltd-2.png
https://charts.mql5.com/8/619/eurusd...inance-ltd.png ами сега ? я пак да чуем какви са били нивата![]()
Последна редакция от birimiri : 20-08-2015 на 12:25
Който пие бира, не фалира!
ДЪЛГИ ИНДЕКСИ....................КЪСО ЕВРО..................ПЛИТКИ СТОПОВЕ..................... АЙДЕ., НА ХАЙРЛИЯ ДА Е...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (20-08-2015)
и МОА има некакви съмнежи за лонги даксита....щото от тука ако не удържат има минимум две фигурети сополе....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
къси ДОЛАР/КАНАДЕЦ...................... Тука съм без стоп...........
DRA (20-08-2015)
ай дано го подкараш тоя късия канавец, че миналата седмица имам един
DRA (20-08-2015)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....