Имам градински розмарин, но чесъна ще пропусна че не обичам
Имам градински розмарин, но чесъна ще пропусна че не обичам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ооооо нашите вече се напечелиха и рибки готвят, пък аз още ремонтирвам...днес мебелите ми сглобяват.
Малко по-малко започва да се виджа средата...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакай да видим...
Я го покажи кой е?!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те май не са влезли всички...
Ама мисля че и компютър ще трябва да носи, че иначе как ШЕ трейдва![]()
Плуто пусни една картинка при Кабела ако си рисувал ...да сверя малко часовника... плийз.
Fafa (17-08-2015)
В биг брадър имало традерче, затова ли подозирате Т-то
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark