Те са добър брокер и трябва да се уважават. ... дано е ок.и това ли ти беше заетостта?
----------
Ай ставайте, че ще взимам бутилките със студена вода да ви полея......
Къде са чертожниците?
Я вижте на дневна дали няма някое животно от вашите скакалци, че ми прилича нещо.
Магесника отиде в Брадаъра и сега кокошки ще гледа...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мога...на този етап няма как да врътна едни мекички...
Мммм как ми се приядоха мекичкииии...дали ще станат с готово тесто? Ама много ме боли стомаха после от тия ...пък и ремонт...пак не става.
като преключи...обещавам да направя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нали знаеш че съм търпелиФ и моА да чакам![]()
Верно!
Виж сега пък и аз как обещах...и мислех, че ще ти мине мерака ама....ще правя -няма начин.
ако има възможност вътре в мекичките по едно парче филетака да се тури.....ще ме навиете и мене....
добро утро на колектива!!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добро да бъде....
Направо по една мекичка с едно прасенце-сукалче с припечена кожичка...
Навихме ли те?
----------
Давайте посока, не си губете времето с ядене, че трябва да поработим малко.![]()
JaY_Z (18-08-2015)