Ти си откупил само правото да го ползваш определен брой години. Приятел от Чикаго си е купил такава опция във Флорида и Небраска. Та два пъти в годината има пдсигурен покрив за почивка. Длъжен е само да го освобождава в ткъв вид, в какъвто се е нанесъл.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В цялата схема ми се губи - кой е собственик на имота, кой е търговеца ..... Това е се едно да съм собственик на имот в Несебър, да се свържа с тур.агенция и тя да продаде нощувките в имота 10 години напред на 30 човека .... а после, те как ще се разбират по кое време ще нощуват в имота. А ако имаш фиксирано време на почивка, кой ще плати, за това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да! Ти продаваш само правото да го ползва някой. И в договора вече се фиксира точно времето за ползвателя и цената. Всички подробности вече са предмет на договора.В цялата схема ми се губи - кой е собственик на имота, кой е търговеца ..... Това е се едно да съм собственик на имот в Несебър, да се свържа с тур.агенция и тя да продаде нощувките в имота 10 години напред на 30 човека .... а после, те как ще се разбират по кое време ще нощуват в имота. А ако имаш фиксирано време на почивка, кой ще плати, за това
Честно казано, аз лично не бих се купил подобно нещо. Така се обвързвам с някакви точно определени срокове с години напред.
Ако си откупил това право за някаква сума пари, коато с течение на времето от инфряцията се е очезценила, просто имаш към момента нещо да консумираш за жълти стотинки. Предсави си че цените на нощувките по хотелите са скочили 3 пъти за 10 години...................
Същото се отнася и за този, който продава .... даже при него е по-неизгодно.
Ако този дето продава е инвестирал сумата в друг, по доходносен бизнес, защо да е неизгодно. Сумата я ползваш за първоначално вноска, + ипотека от банката и ето ти още един имот за един ден, който веднага отдаваш по същата схема.
И комшията ти се вайка, "тоя от къде напечели пари та толкоз имоти накупи!!"
![]()
ВЧЕРА ГОВОРИХМЕ ЗА КАМЪНИ И КЪЩИ ......... ей това ме фана окото . нОВАК , ЯЗОВИРА Е НА 2-3 КМАко този дето продава е инвестирал сумата в друг, по доходносен бизнес, защо да е неизгодно. Сумата я ползваш за първоначално вноска, + ипотека от банката и ето ти още един имот за един ден, който веднага отдаваш по същата схема.
И комшията ти се вайка, "тоя от къде напечели пари та толкоз имоти накупи!!"
![]()
Приятно изглежда, да не ти сецам ентусиазма, ама вероятно е гредоред и конструктивно трябва се види как е. Инсталациите същи(о
Ама пак зависи какви пари е
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
нещо такова ме кефи ... не знам що. пише че е реновирана ..есента може да я видя на живо . и язовира е важен ......
![]()