Ми заврял си се като скот в това Драгалевци, излез малко да видиш хората (обикновените та чак простите) как живеят.
Светът не е само свине, пчели и Ирона и Брутето
На Дизела ще му излезат миналогодишно-пролетните цели, га че ли![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
последни 15м напън и часовия затваря с доджи или пин бар
още не съм затворил и се чудя...
На Реда трендката е виновна, ако не беше я показал, нямаше да се спре![]()
Последна редакция от INedelchev : 11-08-2015 на 15:55
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нека да се съсредоточим.
Мъжете трейтъри са най съсредоточени
когато приливат ракия от дамаджана в малка бутилка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя трендак не ме кефи, по-скоро съвпадаше с горната стена на покачващия се канал и затуй върна. Но все пак върна, значи е от значение за пазара.
Иначе аз такива трендаци не черта и не ползвам.
Надявам се да акумолира стопове на 1.1090 и после да го търсим чак на 1.1140
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (11-08-2015)
Забелязвам, че напоследък се получава обратното - американската сесия крепи еврото, а
по време на азиатската го разпродават, та се късат. Тази нощ беше поредния пример с евро.долар.![]()
Абса, ти да немаш некви европари да усвояваш .....
Та си се наточил за силно евро
А Добра вечер)
дневната се очертава да затвори на доджи .................
за утре ще има пак един Ъп и ако не успее да пробие 1.1135 ,мисля ще има пързалка............
уф аман вече от тия доджита,както сте го подкарали направо на 1.22 ще го закарате
Trust Me, I'm an "Engineer"