Бреееей, той еврото бая качило ,а пък аз ходя да плющя бири.
Бреееей, той еврото бая качило ,а пък аз ходя да плющя бири.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
оф, изплаших се, че докат давам обяснения на Пабло, че Фишер не значи рибар, а "животно, което яде риба" (баш акула демек) ми е подминало лимита, но сега проверих - в петък точно преди затварянето го преместих на 1110 и съм забравила.
то има си хас след толкоз чакане да не се сбъднат очакванията ми, те въобще не са от днес.
С тази злобна физиономия и акула ще изяде.....
http://www.bloomberg.com/news/videos...tion-very-low-
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ооо, ти не разбра ли, че там при руснаците първия ден си спечелих 59 пипса (20.65 долара) като момченце.
Спазвам си правилата и повече сделки там няма днес да пускам, защото е забранено.
и ти си една риба... предаваш зодията направо.или си станала супер форекс специалист, та чак свръх-материалист.
----------
физиономия на старейшина си има човека - какво да си кривя думите като днес и той спомогна за повдигане на КУРса, освен небесните тела.С тази злобна физиономия и акула ще изяде.... http://www.bloomberg.com/news/videos...tion-very-low-
ako вземат да го вдигнат и до 1280, може да кажа че и в Локхарт има нещо симпатично ...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-08-2015 на 22:10
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А не ли си мислила върху вероятността останалите да не са от мойта зодия, пък и да не споменавам разни фактори, като ген, образование, социум.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
.......и асцендент!
То от риба дао риба - голяма разлика....
Не познавам риби аз , сега като се замисля .
Как пък един път не смениха сценария - качи еврото 50-80 пипса и после веднага
почват да го разпродават.![]()
е, аз се сетих че ти си риба, другите са си други, може повече да си отговарят на зодията. на теб винаги съм ти се чудила риба ли си, акула ли си или пираня?(последните не са чисти риби според мен). аз пък съм имала доста риби около мен (и майка ми вкл.), но някак си по си отговарят на зодията. а на дядо ми като му казали веднъж че е зодия риба, отговорил : бе аз досега се чудех защо все се опитват да ме зарибяват/фащат на въдицата за нещо, а то щото риба съм бил (той не се хващаше естествено, явно беше от по особен сорт като теб.).
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-08-2015 на 22:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Въйййййййййййййййй.............. .................СвръхчУвек са появи тука и ни разбълника социума
__________________________________________________ _______________________________________
Eli2356 (10-08-2015)
Анчето да каже кои зодии са най-добритев трейдърството?
Живо ме интересува въпросЪт.![]()