А тц, няма се извисявам толкоз духовно, че някак несъвместимо иде с паричките и разни битовизми, ядене, вещи и т.н.
А тц, няма се извисявам толкоз духовно, че някак несъвместимо иде с паричките и разни битовизми, ядене, вещи и т.н.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според мен, ако не фалираш дотогава, ще стигне 1,1080 - 1,1100. Ако не, ще ти кажа 2 брокера дето дават по 600$ капитал без да се мъчиш чак с такива спартански условия. Споко - и двата са руски.Каква се оказа комисионната?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мизерабъл................................ .................................................. ......
----------
Печалба е прибиль, а просадка е дроудаун ..................................Чудесно, че ми е ударило лимита на 1.0992, докато ме е нямало, но сега възникна друг проблем.
Не знам как да тълкувам това изречение от руски език: Дневная просадка не должна превышать 2% от начального депозита;
"Просадка" си мислех, че е печалба, а преводачката ми дава, че "усвояване"? Какво ще рече това?
Спечелих $20.65 при депозит $1000 и значи съм 65 цента над 2%, ако се говори за печалба.
Да ги загубя ли до края на деня? Какво ще рече "дневното усвояване не трябва да превишава 2%"?
Не съм чак толкова умен.Моля за помощ от жена?
1.1278............................................ ..............................................п.п. Анче, коя от двете ти прогнози да считаме за меродавна: късата или дългата ???![]()
Еврака дали не е във фаза за скъсяване - или май не е здравословно да се влиза по това време на деня вече2в44444444444444444444444444 едв
DRA (11-08-2015)
ДА не го очаквахте колегите мразят да се пише фундамент ама. таз гадина Локхард нищо не каза днес за септември месец.. ем два пъти говори.. и тръгнахме за пробивв.. ама явно Йелън му е звъннала по тела щот в края на втория разговор на отговор на журналистически въпрос се сети да каже септември..
Дори колкото и невероятно да звучи Ели днес беше праваНа къде върви света
Неведуми са пътишата трендовииии![]()
Последна редакция от pablo : 10-08-2015 на 21:46