Ами хората ми дадоха безплатен билет за участие
и нали авантата си е чиста печалба! Иначе се плаща по $30 и дори по $100!
Всъщност доста ги рекламират и четох условията на брокера.............няма никъде такива тесни спредове.
Сетих се да си сметна на калкулатора на Инстата с какви обеми да влизам, за да не оплескам нещо още в началото.)
)
Те и трейдъра дават БЕЗПЛАТНА ДЕМО сметка бе човек)
))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
wannabe (09-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еее, чак толкоз директно не може.то пак е знание/пари, но знанието ми се дава само в общи линии, без конкретни времена и котировки - пак си трябва много търпение и малко технически анализ да му се не види ....
----------
Е те са вече си намери майстора ти!Сега вече стана интересно. Дойде ми паролата за демото с ония $1000 от Concord Bay.
Тоя брокер е много сериозен - всички спредове са под пипс, но са ме заредили на 1:10 марджин.
За да им спечеля доверието държат на спартански условия:
10% увеличение на акаунта за две седмици ( значи $100) и повече нямам право.
по 2% печалба най-много на ден със задължителен стоп на 2% риск.
Без право на хеджиране и локиране.
Поне 6 дена с положителен резултат.
При отрицателна сделка за деня се забранява втора поръчка.
Изобщо те директно ми писаха, че не търсят високопечеливши трейдъри, а такива които
търгуват сигурно и спазват дисциплина.
Това ще е интересен тест. Само не знам с колко лота трябва да влизам при 1:10?![]()
![]()
По-добро (обучение) кат за тебе не знам може ли да се намери. Направо тия да ги беше намерил, нямаше какво да пускаш теми с въпроси тука и да хабиш бонуси при други брокери.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да шегата си я бива, но явно не си бил когато писах за този проект.
Това демо е нещо като двуседмичен изпит, за да прецени брокера дали да ми повери да
управлявам негови пари. Всъщност не е безплатно, а от $30 до $100, но сега има лятна
промоция и подаряват по някой друг билет и аз се вредих.
Всъщност изобщо не тръгвам с голяма кошница, че ще се класирам, но е добър повод да
преценя този брокер, защото на книга условията му за търгуване са наистина нечувано перфектни.![]()
Опаа, някой друг също ли се е вредил да участва?
Няма лошо. Вече стана ясно, че това не е състезание, а изпит за здрави нерви, търпение и
дисциплина. На практика няма ясна класация и пише, че няколко работни дни след края на периода ще
изпратят писма само на одобрените и колко пари ще им предведат за управление, а на останалите не дължат никакво обяснение.
Всъщност дори не знам колко хора участват.
Успех на всички от форума.![]()
я кат си тръгнал да преценяваш виж и комисиона какъв е като тръгнеш да търгуваш на демото, че това "Комиссия ед. котируемой валюты 3,8" ми звучи много странно. Щот и Инста предлагат 0 спред и 3 пипа комисион.
----------
а второто яйце за кой ще го пазиш?В момента не мога да споря, няма ясни сигнали за нито една от посоките, ще изчакаме да види...но си имам едно наум за надоле
Ако искаш мога да ти дам реванш за едно яйце..Ако до вторник падне до или под 1,0835 аз печеля, ако не го достигне ти печелиш
... Имаме ли сделка
?
... (тя жена ти и за първото няма да разбере, споко).
... добре, съгласна съм.
Пс: Само това яйце да не е от ония за по 500-1000 пипа, дето ги рисуваше Алф в темата на РЕДА, че може някой сериозно да пострада финансово при тоя залог.
Последна редакция от Eli2356 : 09-08-2015 на 23:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
я кат си тръгнал да преценяваш виж и комисиона какъв е като тръгнеш да търгуваш на демото, че това "Комиссия ед. котируемой валюты 3,8" ми звучи много странно. Щот и Инста предлагат 0 спред и 3 пипа комисион.
----------
а второто яйце за кой ще го пазиш?... (тя жена ти и за първото няма да разбере, споко).
... добре, съгласна съм.
Пс: Само това яйце да не е от ония за по 500-1000 пипа, дето ги рисуваше Алф в темата на РЕДА, че може някой сериозно да пострада финансово при тоя залог.
Не удрят ли доста с този комисион..... ?