Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз го реших проблема персонално.......... поздрав за целия влакнаслука
https://www.youtube.com/watch?v=VfzILqHfg6U
INedelchev (07-08-2015)
Да съм спокойна значи, че няма кой да бута пазара
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
един познат това се хвалеше че кучето му е подоброло формата . на много разходки ГО/ кучето/ е водило . то сега май му е силата - падпадъчено време
аре малко служебно - даксито си е направило корекцията таа нощ , та ще го видим............
----------
няма ли дападжии . или още спинкате
![]()
wannabe (07-08-2015)
аде бе дакси излазай от ренджа вааааа....брадясахме ваааа....и бира пихме и на кон са качвахме и кълбета правихме........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
INedelchev (07-08-2015), Novak (07-08-2015)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Помагайте да го натиснем до 11480 да ми набоде лимитчето....![]()