Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я па ти!... така значи тия макули долни... знаех си ! а може ли памучни гащички (подплатени), че вълнените ме боцкат и може да изпусна някой ръб?
ми за мен всички такива крайно балонести, спукано-балонести фигури имат елемент на манипулация, колкото и да ти е смешно. на петрола и газта особено се уливат в тая насока. Соросчо неслучайно става милиардер за 1 ден с една такава манипулация на лирата на 16.09.1992. Преди година предложи да накажат икономически Русия (понеже не могат по друг начин) като сринат цената на петрола както 80те години (студената война), когато Русия/СССР изпадна в икономическа криза (и се разпадна в крайна сметка). Не ти ли се струват много сходни графиките на лирата и петрола в дадени моменти за разлика от другите инструменти?
Може ти по да разбираш от мен все пак, аз само предполагам въз основа на някои източници в нета, макулите на мен нищо не са ми подшушвали.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (06-08-2015)
Като нищо петролчето ще тества дънцето на 42, а и може да го подмине...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
този който мести темите гледа ли поне малко какво мести? сега как така ми виси в нищото поста към многозначителното изказване на Звездолин ... ?днес ни един вход не ми каза, само празни приказки...
оттук някъде мисля да има корекцийка вече по големите фреймове. от 44 го мислех де, но за малко не го стигна.
Последна редакция от Eli2356 : 07-08-2015 на 00:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Moody's очаква цената на петрола да остане почти без промяна през останалата част от 2015 г.
Moody’s Investors Service съобщи днес, че икономическият растеж в глобален мащаб предполага увеличение в търсенето на петрол, въпреки че то няма да бъде достатъчно, за да неутрализира изключително високите нива на ръст в продукцията. Агенцията понижи леко очакванията си за цената на суровината за тази и следващата година, намалявайки прогнозата си за 2015 г. до 55 долара за барел за петрол сорт Брент и до 50 долара за барел за лекия суров петрол (WTI). От Moody's запазиха предвижданията си за 2017 г. за средна цена от 65 долара за барел за сорт Брент и от 60 долара за барел за лекия суров петрол.
Източник: Trader.bg
ха на H1 няма шипове и големи барове които да обират стопа.
МОже би скоро ще почне да буйства