ето от бързане каква глупост съм написал ...за 08,50 съм напълно съгласен с теб , още снощи купувах там , след фундамента в 1:45
новините от Китай , (4:45) които бяха рано сутрин , не тези от НЗ
ето от бързане каква глупост съм написал ...за 08,50 съм напълно съгласен с теб , още снощи купувах там , след фундамента в 1:45
новините от Китай , (4:45) които бяха рано сутрин , не тези от НЗ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (05-08-2015)
e то с подпис и без на практика е едно и също. но явно жените без подпис ги наричаш приятелки. нещо все на страшни попадаш явно. дано сегашната е по-нормална... че и метатрейдърката да може да каже някоя и друга дума чат пат.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Skp (05-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля че утре или ще поеме нагоре или първо ще се разходи до 1,08.
Моливчо, прекаляваш. Аз пък ще докладвам на модератора че лъжеш! Ти като не искаш в 23:00 ч. да четеш "фейсбук", не чети. Или наште писания тук са ти виновни за нещо по графиките ? - на крива ракета космоса й е крив.
----------
да. е, ние тук на форексен език говорим. извън форума може и така да се казва.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-08-2015 на 22:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За него вече бях докладван и си изтърпях наказанието.
Защо мислиш, че за миналия месец не получих цент бонус?
Писах си за "ползу роду", защото дори не ме уведомиха от "централата", както ти
подходящо се изрази.
Но няма лошо, щом има правила нека се спазват, но да е от всички!![]()
Skp (05-08-2015)
То па една полза .................................................. .......................За него вече бях докладван и си изтърпях наказанието.
Защо мислиш, че за миналия месец не получих цент бонус?
Писах си за "ползу роду", защото дори не ме уведомиха от "централата", както ти
подходящо се изрази.
Но няма лошо, щом има правила нека се спазват, но да е от всички!![]()
Eli2356 (05-08-2015)
Любо привет , надявам се да си успял с дългите или късите , денят беше добър за всички ни .
Не ме карай да влизам от телефона , но остави малдите да си гукат , не им причи , не бива така![]()
Именно и за това словосъчетанието е сложено в кавички, както
добре виждаш.
А за колежката Ели повтарям за 120-ти път, че се казвам Любомир Петров на квадрат.
Просто, ясно и дори тривиално. Имам прякори, но точно "моливчо" изобщо не подхожда...повярвай ми.
.................................................. ......................
Какво по-точно съм казал лошо за руснаците? Дори в друга тема правя реклама на техен брокер. Вероятно имам сметки
в 5-6 руски брокера. Основно заради бонусите. Фен съм на Путин и в САЩ съм се заклел и посмъртно да не стъпя. Друго?
Да, зле съм с руския език и го казах на жаргон, който за вашето поколение е явно непознат.
Аз съм на дълго евро, но това е демо сметка така че не ме натоварва прекалено. Добре съм, Ризън.
За кои млади говориш щом имат брак над 10 години?