не , нямам .................................................. ...
не , нямам .................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В общи линии трябва да си отвориш реална сметка , да се верифицираш на две нива ( лична карта/книжка и след това може и баково извлечение ) и след това кандидатсваш за 100 долара бонус .
----------
И е за нови клиенти , ако имаш сметка , няма как .
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Тая шия вече толкоз време я бавят, че почва да ме съмнява вече камилата да не е решила да си полегне за няколко месеца.Или още по-лошо за краварите - да попасе.
--------
И аз съм ги гледала тия бонуси на Инста, но бездепозитните са за нови клиенти. За съществуващи клиенти има 30% върху депозита, може и да е друг %, но със депозит при всички положения
----------
Сигурен ли си, че си само на 1 бира?Избързването / забавянето във времето са характерни за поне 4 бири - днес ни е петък, ни понеделник че да "взимаш пипони", а точно по средата. И бивша на Скипи малко трудно ще станеш - първо трябва да станеш настояща, че да се вредиш за бивша.
Ха ха, шегувам се.... но ми се чини че нещо не ти е съвсем чиста работата все пак.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-08-2015 на 21:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз нямам отворена сметка, но се чудя тези 100 долара ми се струват несериозен капитал да направя каквото и да било...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е по-голям подарък почти никой не дава. Доколкото знам може да ги вземеш и после да прикачиш сметката тук за допълнителен бонус. Ако въобще искаш бонус де..
Пс Ако научиш някъде за бонус с 1 нула повече, свиркай. ще има комисион за теб.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
wannabe (02-08-2015)
Skp (02-08-2015)
Със 100 могат да се направят и много и нищо...
Така че всеки според възгледите и търпението.