Ше викам за теб, как беше нека силата да е с теб
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Прибрах аз дългите...сега да видим за къси дали ще стигне нивата, ама..тоя петък деа знам..то никое време стана![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стой си на ръчичките, уикенд, отмор нещо, понеделник пазара няма да избяга
Како,с нерви нищо хубаво не става,Дакса не го отписвай хляб вкусен има винаги в него,един от най вкусните на пазара,бъди по търпелива.
Ако щи олекне поне малко пък и да се усмихнеш ще кажа следното:
Дакса съм го гепил здраво за топките и той още не знае но ще му ги и откъсна и повече няма да те такова.
----------
Ум умува,Ум царува,Ум патки пасе.
.................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Де одиш бря,хайванино?Како,с нерви нищо хубаво не става,Дакса не го отписвай хляб вкусен има винаги в него,един от най вкусните на пазара,бъди по търпелива.
Ако щи олекне поне малко пък и да се усмихнеш ще кажа следното:
Дакса съм го гепил здраво за топките и той още не знае но ще му ги и откъсна и повече няма да те такова.
Звездолинко, то и аз го бях гепила на 3-4пъти през изминалите месеци, но както казах изминали са,изхарчени и забравени
Обаче тази седмица ми стопи нервите това животно,и много съм му набрала.
Добре че е петролеца,та да ме утешава.
Како или малко печелиш или много харчиш щом вече не ги помниш.
Както казах бъди по търпелива,златото да не е по гот тия дни ама и на него ще му избия зъбите както винаги,поведението им не е случайно и на двата инструмента...![]()
Ставаме, ставаме, пък и навън приятно няма жега..........