аз пък като десен избирател ме кефи ципрасчо.. успя да закопае крайно-лява партия с 50% одобрение за нула време..
аз пък като десен избирател ме кефи ципрасчо.. успя да закопае крайно-лява партия с 50% одобрение за нула време..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Интересно гръцкия народ сега какво мисли за него![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Точно като нашите политици, едно говорят днес, друго правят утре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
освен бат Бойко - той си държи на думатаказа, че ще оди да лови шарани и наистина отиде
и фана шарани
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Недей сега така че ще започне да пуска референдуми през два месеца![]()
![]()
не че ще е лошо да заприличаме на гърците по пенсии и заплати но на тиквеника като започнат да му идват проблясъци... по добре да не го провокираме
![]()
![]()
Вчера ме накефиха, гласуват референдуми, апък празна залата. Какви хубави заплати получават, а ги няма на работа.