Пусни моля един линк на лични, че не открих нищо в на Желев форума.Абре анонимниятКолко ти плащат в Бенча, голям си рекламен агент
Още малко ще ме изкараш престъпник, че Бенча са ме резнали с няколко хиляди долара
Ти какво предлагаш ? Да им се извиня ли ? Или викаш, какво са 7-8 000 долара за наШта фирма
Ми кът си такъв бабаит да ти давм една банкова сметка да ми ПОДАРИШ едни 8 000 долара, а аз ще пиша по форумите колко са добри Бенчмарк.
Относно симпатичният брокер за който говориш, в момент съдят български трейдър за 6 цифрена сума. В другият форум има подробности. Като ги прочетох се отвратих. Понеже делото сигурно ще се проточи доста, а Бенча едва ли ще си получат парите и сега правят мизерии на всички трейдъри, за да си избият загубите. ОЩЕ ЛИ СА ТИ СИМПАТИЧНИ ? На теб сигурно, ако работиш там, на мен като трейдър хич не са ми симпатични и ще пиша жалби за всяка възможна институция и ще ти търся правата. А ти продължавай да плашиш хората във форума колко е страшно да си търсиш правата, колко е скъпо, как нямат шанс срещу фирма с цял правен отдел. Работил съм животозастрахователна компания, юристите бяха два пъти повече от всички останали служители и ГУБЕХА МНОГО ДЕЛА, по простата причина, че закона беше на страната на клиентите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пухчетата са задължителни....
Неможе без тях, важен елемент, пък било то и прикамъните.![]()
anonimen komardjia (26-07-2015)
И какво ми казваш сега или самия ти си уморен, че тия неща нямат значение и че ако си ти ще праскаш по 80 спред? Първо спреда не е редно да си го определя самостоятелно брокера ако си на пазара изобщо, след можеш лесно да се досетиш, че с такива спредове ще ти заминават и голяма част от позициите на Н1 и дори Н4 където не можеш да си позволиш да влизаш и излизаш през 15мин заради новини.както обикновено ме измаряш. харесал си актива подписваш си договора и толкова. пазара е децентрализиран както преди малко разбра от мен, което ще рече че всеки си обявява котировките както си иска - един ги отваря с 20 писа, бенча с 40, а аз бих ги отворил с 80
JIn, беше споменал, че заради намаляването на ливъриджа (от 1:200 на 1:50 ) си бил принуден да отвориш сделката с 4 пъти по- малък обем. При мен това повишаване на марджин изискванията не ме засягаше и продължих да си търгувам с един и същ обем. Така че да те попитам - ти All in ли влезе на пазара в конкретната сделка ???![]()
Това е точно така , беше изискване на брокера около събитията в Гърция , няколко пъти пускаха поща ...JIn, беше споменал, че заради намаляването на ливъриджа (от 1:200 на 1:50 ) си бил принуден да отвориш сделката с 4 пъти по- малък обем. При мен това повишаване на марджин изискванията не ме засягаше и продължих да си търгувам с един и същ обем. Така че да те попитам - ти All in ли влезе на пазара в конкретната сделка ???
С идеята ,да няма изненади и занулени сметки , поне така представиха нещата ...
защо да е нередно спреда да се определя от брокера?И какво ми казваш сега или самия ти си уморен, че тия неща нямат значение и че ако си ти ще праскаш по 80 спред? Първо спреда не е редно да си го определя самостоятелно брокера ако си на пазара изобщо, след можеш лесно да се досетиш, че с такива спредове ще ти заминават и голяма част от позициите на Н1 и дори Н4 където не можеш да си позволиш да влизаш и излизаш през 15мин заради новини.
ами ако спреда е 0, а брокера има комисион от 1% - "не редно" или е по-точно да се каже "неконкурентоспособно е" ?
Влязох с рамо 49, иначе, ако имаше 200 щях да се вляз с 200 или 4 пъти повече лотове. Те тогава пропуснатите печалби за мен щяха да са доста големи. Не съм се пробвал с 200, за да не изусна момента. Случвало ми се е да изпусна новина заради неправилно сметнато рамо и сега ми е като обица на ухото.JIn, беше споменал, че заради намаляването на ливъриджа (от 1:200 на 1:50 ) си бил принуден да отвориш сделката с 4 пъти по- малък обем. При мен това повишаване на марджин изискванията не ме засягаше и продължих да си търгувам с един и същ обем. Така че да те попитам - ти All in ли влезе на пазара в конкретната сделка ???
L1914 (26-07-2015)
Темата няма нищо общо с този частен случай, а всички брокери, за които давам за пример предлагат идентични условия, с единствената разлика, че нашите момчета от бенча имат бонус спред х3. Има ли смисъл да се търси под вола теле или може би само ти го виждаш?
Така както го казва[ си правя извод, че си влязал All InВлязох с рамо 49, иначе, ако имаше 200 щях да се вляз с 200 или 4 пъти повече лотове. Те тогава пропуснатите печалби за мен щяха да са доста големи. Не съм се пробвал с 200, за да не изусна момента. Случвало ми се е да изпусна новина заради неправилно сметнато рамо и сега ми е като обица на ухото.
Бъгнал ти се индикатора![]()