Дори и така да е би ли обяснил при какъв брокер се сключват сделки "на магия"? Това тука има тука нема нещо ли е?
Дори и така да е би ли обяснил при какъв брокер се сключват сделки "на магия"? Това тука има тука нема нещо ли е?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
язе не знам що тъй, ама си мисля някак, че колегата таз знаменита сделка сякаш не я е сключил сам със себе си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JIn (26-07-2015)
не си ли попадал на "бъгове" та питаш? аз лично не съм имал анулирани поръчки от тях а слипнати преди години, и трябва да ти кажа че са ми възстановявали пропуснатите ползи, понеже ясно се виждаше от логовете какво съм искал да направя и те какво са направили, говоря ти при по динамични ситуации без каквито и да е критични новини. Дори хората ме търсиха да ми ги върнат - аз бях любезен и те бяха любезни - ако съм се държал като дивак не знам как щяха да реагират..... значи те специално имаха ужасен период когато преминаваха към **cm от не мога да сетя кой беше, после всичко се оправи, после пак се развали но не чак толкова, и съдейки по наблюдаваната от мен цикличност, нищо чудно на качеството на услугите на който и да е брокер от подобен ранг да влияе и разположението на звездите спрямо планетите
Симпатичен Български брокер. Осигуряващ: комуникация на родния ти език, офис в родния ти град, трансфери на средства почти безплатно , теглене на брой до 5000 лева без предизвестие на место в офиса им все плюсове. Ако си пораснал за нивото му отиваш директно на следващото ниво.
По интересното това сделката на живота ли се явява за Джин или има и други такива тлъсти сделки с Бенча.... в смисъл добре е да разграничаваме инцидентите от нормалната действителност ... това че стават катастрофи, аз да не ходя до софия с кола ли, или ти друго ще ме посъветваш![]()
инцидентно кът се пущат едри сделки наистина боли най-многоима си и хубава страна ако не се земат парите от бенча де - ако туй е инцидент тез пари тъй или иначе ще заминат у някоя друга сделка в скоро време с по-легитимен стоп
![]()
Катастрофи наистина стават, но въпроса тук е дали са инцидентни и дали са знак, че ще има още. Аз след бриталния слипидж и спредове, които дойдоха изведнъж в началото на годината никога не мога да му имам доверие на тоя брокер.
затуй - инстака най-добреслипидж може и да има, рязане на уши може да има - ама кът плащаме с техните пари - сичко е наред
![]()
Относно въпросните правила вече съм пуснал жалба до КЗП да кажат колко редовна тази практика. Защото чрез тези клаузи трейдърите са поставени в неравнопоставено отношение. Ако Бенчмарк могат да анулират сделки заради технически грешки, защо и трейдърите да нямат такава опция ?А бе аз ли съм будала или ептем ме за серсемин вземат
Като им са "замръзнали" котировките защо одобряват сделката
Няма да я одобряват и клиента да си чака
Пък те одобрили сделката- значи са я сключили и никой не го интересува вече дали котировките били замръзнали или не
Аз не разбирам от юридически работи но щом една сделка е сключена вече ,тя не може да се отменя ,защото ако сделката беше в полза на Бенча шяха ли да я отменят
Всеки нормален съд трябва да им натика правилата с които отменят вече сключена сделка в задника, ама де де
Послепис
Значи виж сега какво
Правилно си се засилил да ги съдиш дето лъжат, че имало замръзнала цена ама има и още една посока да ги съдиш
Изобщо имат ли право да въвеждат вътрешни правила в договора с клиентите според които могат да отменят която си искат сключена с клиента сделка
значи някъде къмто нова година намираш една здравя дряновица, туряш на нея малко пуканки за цвят и ПИРОНИ, намираш го дилъра и сурвакаш докът спре да мърда![]()
навремето имаше хора, които още пишат из форумите, дори единия със сигурност е тука в този форум, които се опитваха да дялкат брокера си в подобни ситуации, дори последно май Желев с Варчев имаше някаква заигравка от подобен характер. е те това са инциденти, докато умишлено ако те слипват и рекотират без какъвто и да е повод е това вече не е инцидент.
L1914 (26-07-2015)
Сега с тез правила ме сетихте за вътрешните правила на КТБ за отпускане на кредити
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark