регулацийката отде иде е ключов моментособено ако става въпрос за някакъв вид по-голяма сума пари
![]()
регулацийката отде иде е ключов моментособено ако става въпрос за някакъв вид по-голяма сума пари
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами добри са ,но с малък капитал .... мисля 30 милки.... ако стане нещо пак като швейцарците като нищо да бумнат като Сити.... но ако акаунта ти е под 50 к нямаш проблеми...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И точно в тоя момент трбява да те рекотират и да получиш нова цена, а не да те пуснат фалшива поръчка примерно?е ти нали се сещаш освен това лице Джин има и други дето точно в този момент искат по тази цена да купят с пазарен ордер и задаваш ли си въпроса че принципа е който свари да предвари и точно тогава заявката на бенча може да е останала някъде назад и съответно да не се изпълнила, понеже цената вече е с изцяло изконсумиран обем и съответно подмината.
JIn (26-07-2015)
Aйде, айде - изпълнението им било автоматично-машинно за милисекунди, пък после се оказва че не догледали че има гап и сключили сделка - значи хем машините изпълняват, хем те "гледат". Нещо като мешана скара с развалено месо се получава, не им е чиста работата.Честно е, НО от морална гледна точка !откъде Бенча да осигури ликвидност точно в този момент, като отвънка няма подадена такава.
за това от понеделник да въведат рекотирането като доброто старо време, предлагам аз, и така няма да има мрънкащи.
значи добре е да знаем какво е по силите на бизнес партньора ти, а всички кукички които пуска като опции , които видимо не може да ги осигури в определени моменти, касаят само не компетентните или наивниците. Или сменяш партньора си в начинанието или се съобразяваш с възможностите му. НЕможе да очакваш бенча хем да е с малък спред, хем да не рекотира, хем да NDD и хем да е треторазреден брокер .... ми от големи очаквания, следват големи разочарования, ,, малки очаквания, малки разочарования,, и знаеш ли колко ми е лесно спазвайки това правило........
Важно е дали в условията им има точна дефиниция що е това "техническа грешка", нали с това се оправдават.
Ако го твърдят (малък спред, липса на рекотиране, НДД), значи трябва и да го спазват. Обратното се води подвеждаща търговска практика и е подсъдно.
Аз не знам дали бих се заела да ги съдя, макар че съм била адвокат на 3 дела през последните 2 години (нефорексни де). Добре е, че си е изтеглил парите, не е претърпял финансова загуба, има само изпусната печалба... разбрахме вече какви номерца въртят и някой ако си търси сериозен брокер да не се занимава с тях. Иначе ако реши да заведе дело ще трябва като начало да внесе такса за завеждане на делото няколко % от иска си ( в случая за хиляди долари) и ако го загуби... ги губи. От друга страна е хубаво да не подминаваме току-така подобни изцепки на брокерите!
Последна редакция от Eli2356 : 26-07-2015 на 15:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е как тъй да те рекотират, бенча да си плюят на името че не рекотират ли ба момче![]()
съвсем нормално е да получиш нова цена от брокер от типа на бенча, но средно статистическия комърджия не го устройва тва и а и не може да разбере какво представлява рекотирането в подобни ситуации и затова се предлага стръв угодна за дребните рибоци каквито са клиентите им в голямата си част.
Що не вземем да ги запитаме Бенчмарк ние тука 10-20 човека що е това техническа грешка като им цитираме случая на J и да обяснят как се сключват сделки в гапове, които се анулират след почти час, да видим какво ще измъдрят? Поне ще се светнат че има огромен обществен интерес по случая.... просто технологията на изпълнение и грешка ни е странна - NDD ли е, по лично осмотрение ли е, отблясък на несъществуващи вече звезди ли е... ? как стават тия работи - имаш сделка по NDD, пък след 44 мин вече я нямаш ??? ... че някой не видял, че има гап.
Последна редакция от Eli2356 : 26-07-2015 на 16:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
JIn (26-07-2015)
Дребните рибоци ако мислиш, че се притесняват от рекотиране... А тука в случая даже доколкото разбрах входа е бил в спокойно време, с нормален спред и без слипидж. Между другото рибоците от кое ще се притеснят повече, малко рекотиране или слипидж и голям двуцифрен спред на почти всички новини?е как тъй да те рекотират, бенча да си плюят на името че не рекотират ли ба момче![]()
съвсем нормално е да получиш нова цена от брокер от типа на бенча, но средно статистическия комърджия не го устройва тва и а и не може да разбере какво представлява рекотирането в подобни ситуации и затова се предлага стръв угодна за дребните рибоци каквито са клиентите им в голямата си част.
Ами да ме рекотират по същият начин по който са щели да го направят, ако телефона не ми беше изключен. Те са ми звъняли да ме рекотират 40 МИНУТИ след като поръчката е изпълнена и потвърдена. Незнам какво са ти легнали на сърцето тези от Бенча.е как тъй да те рекотират, бенча да си плюят на името че не рекотират ли ба момче![]()
Спокойно, колко да е спокойно при бутането на лихвения процент на Канада ???Дребните рибоци ако мислиш, че се притесняват от рекотиране... А тука в случая даже доколкото разбрах входа е бил в спокойно време, с нормален спред и без слипидж. Между другото рибоците от кое ще се притеснят повече, малко рекотиране или слипидж и голям двуцифрен спред на почти всички новини?100- ина пипов бар на М1 си е ежедневие
![]()
![]()
е то може да е автоматично, но това какво твърдят и какво е в действителност аз не знам, и всъщност да не са стигнали обемите за теб по ред на задаването, ако на тази цена имаш 100 лота предлага, а имаш 200 купува, не смяташ ли че 100-те последните ще останат неизпълнени и това не е грешка, а нормално функциониране на пазара. Само че бенча се нагърбват с непосилната задача за тях да не рекотират по времето на новини от подобен тип за двойката. ...Aйде, айде - изпълнението им било автоматично-машинно за милисекунди, пък после се оказва че не догледали че има гап и сключили сделка - значи хем машините изпълняват, хем те "гледат". Нещо като мешана скара с развалено месо се получава.
Важно е дали в условията им има точна дефиниция що е това "техническа грешка", нали с това се оправдават.
Ако го твърдят (малък спред, липса на рекотиране, НДД), значи трябва и да го спазват. Обратното се води подвеждаща търговска практика и е подсъдно.
Аз не знам дали бих се заела да ги съдя, макар че съм била адвокат на 3 дела през последните 2 години. Добре е, че си е изтеглил парите, не е претърпял финансова загуба, само изпусната печалба... разбрахме вече какви номерца въртят и някой ако си търси сериозен брокер да не се занимава с тях. Иначе ако реши да заведе дело ще трябва като начало да внесе такса за завеждане на делото няколко % от иска си ( в случая за хиляди долари) и ако го загуби... ги губи. От друга страна е хубаво да не подминаваме току-така подобни изцепки на брокерите!
----------
Пичове, Джин и 100 , предлагам да не си говорим общи приказки, а да видим този журнал на метата какво е записал като дата/час секунда и минута, понеже ако е било спокойно, бенча са за ебан, без условно ми е решението!!![]()