100, не в холаНищо общо няма примера с новините, дори това което става там е трябва да стане в случая от темата. И като ги мислиш тия неща предполагам се сещаш чисто технически каква е разликата в скоростите на брокера към доставчика и между теб и брокера? Според теб дали софта не може да направи 10-ина проверки докато ти се мъчиш да цъкнеш от хола вкъщи?, а с лаптопа на някой плаж с манекенка в скута, пура в уста и коктейл в ръка
![]()
добре де но такива съмнения как се доказват или дори не е необходимо. Да речем че съм от малко градче и съм спечелил от въпросното падане и никога не съм излизал в чужбина, което те няма как да знаят но пак могат да се съмняват.Имат си брокерите такава точка. Не съм я измислял аз, но съм я срещал често.
В известна степен има логика. Представи си следния случай - нали помниш падането на прага на швейцареца и как се получи
движение от 30 фигури надолу? И беше абсолютна изненада за всички! Обаче представи, че аз имам свой човек в ШНБ и 5 минути преди
спада влизам с 100% от акаунта си на късо и правя яки кинти, а брокера ми е с огромни загуби.
Точно тогава си вади точката за инфото и ми отказва печалбата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Комарджи, каква история, поръчката се появава отворена при клиента, чак СЛЕД КАТО доставчика на ликвидност потвърди, че я е изпълнил като обем и цена. Няма никаква история, всичко записано кактто в сървърите на Бенча, така и в моя терминал, така и на сървърите на доставчика на ликвидност, ако такъв е имало.е тъй как! много просто, цената която виждаш е в историята вече - променила се е и те са увиснали с изпълнението, същото е както наблюдаваните звезди вечер, част от които са угаснали преди милиони години, но вече излъчената им светлина се разпространява, давайки надежда че може би не са угаснали - надявам се да не си се разочаровал с последното инфо, просто такъв е животаот това по ясно надали може някой да ти го обясни
значи наивника ще го разпознаеш по това че се учудва че по време на важни новини за двойката очаква поръчката му да бъде изпълнена в тесен спред на видяната цена от него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ти нали се сещаш освен това лице Джин има и други дето точно в този момент искат по тази цена да купят с пазарен ордер и задаваш ли си въпроса че принципа е който свари да предвари и точно тогава заявката на бенча може да е останала някъде назад и съответно да не се изпълнила, понеже цената вече е с изцяло изконсумиран обем и съответно подмината.Нищо общо няма примера с новините, дори това което става там е трябва да стане в случая от темата. И като ги мислиш тия неща предполагам се сещаш чисто технически каква е разликата в скоростите на брокера към доставчика и между теб и брокера? Според теб дали софта не може да направи 10-ина проверки докато ти се мъчиш да цъкнеш от хола вкъщи?
Опа трейдърчета
след като попрочетох малко от казуса,JIN повярвай бенча ще спечелят, само защото с последния си пост ,а и не само виждам че си нямаш и на идея как функционират ММ,брокерите и пазарите
А и договора е достатъчно добре направен за да оспорят всичко.... просто сменяш брокера и тва еее кадеми е бонусчето
![]()
![]()
Не ми казвай, че човека е по-безгрешен от софтуераВ случай е възможно Бенчма да са пипали там където не трябва и промените да са качени на продукцианната система без да са тествани и така да е станало мазалото, но това не ги оправдава. Имаше брокер който фалира заради софтуерна грешка
![]()
ако изкарват сметките на баш пазаря туй отваряне няма как да стане без слипиджако ги вземат вече те - тогаз само може
туй без шмекерия не става
![]()
Със сигурност незнам много неща, но ако Бенча са потвърдили поръчката без да са си вързали гащите, проблема си е техен. С тази клауза дето са я вмъкнали, могат да анулират която си сделка поискат.Опа трейдърчета
след като попрочетох малко от казуса,JIN повярвай бенча ще спечелят, само защото с последния си пост ,а и не само виждам че си нямаш и на идея как функционират ММ,брокерите и пазарите
А и договора е достатъчно добре направен за да оспорят всичко.... просто сменяш брокера и тва еее кадеми е бонусчето
![]()
Ами отиваш при големите брокери и тва е ...ама гледай да не са fksm и саксо
![]()