Скъпа, дай да не се правим на велики с листата си на спечени дела с искове срещу застрахователи, щото батя ти таквиз ниски топки не ги брои.
Да си говорим за спечелени дела с държавата, данъчните и мастодонти с 9 цифрени активи предлагам аз.Пък като сме започнали да си говорим и за това какво аз си нямам на идея за това какво са видели съдите (както ти се изрази), затова предлагам също да си говорим и колко са унифицирани решенията на отделните съдилищата и колко време отнема на ВАС да излиза с тълкувателни решения по определени принципни казуси, решени по различен начин от отделните инстанции.
Веднага по същество обяснявам и защо му е необходим човек.
Човек от гилдията му трябва да за да разбере начина на отчитане на сделките и могат ли да се манипулира отчитането им, от там следва и какъв е шанса му при завеждане на иск от негова страна.
Какъв е смисъла от тройни и петорни експертизи, като данните могат да бъдат подменени без проблем от Бенча..... начи тука вече може да си говорим за шанс кръгъл като нула, ако бенча може да подмени подобно инфо.
Иначе няма спор, че добре е ответника да разбере, че на среща си има сериозен опонент и извън съсдебното споразумение е желателно за него най-малкото с цел да не накърни репутацията си на по късен етап. Такова не виждам в случая. Виждам неофициални отговори.
----------------------------------
Абе дарлинг, ся си мисля, като си толкова уверена в това което пишеш и опита си, що не му земеш на цесия дълга на бенча и да ги опаткаш с голямата гьостерица тези неподготвени момченца от Бенча