За autochartist не знам какви фигури е чертал, но Инстовата (патерн еди кво си) бяха меко казано смешни. Не го препоръчвам на никойкой знае каква работа няма да ти свърши
аз отначало като пуснаха autochartist в Оанда бях доволен чертае фигурите дава точки викам ей голяма работа ма като не сработи няколко пъти фигурата и отиде стопа го шитнах от графиката че и почти всяка седмица искаше ъпдейт
по принцип в днешния форекс успеваемостта на фигурите е равна на около 50% което вече е твърде малко
п.п. Дани, да те питам - ти "говедо" ли си или "прасе" ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахахаа стига ме разсмивай![]()
Според мен имаме нужда от един атакуващ футболист и един централен халф (ако Каземиро покаже класа можем и без халф), защото се видя миналата година колко ни е къса скамейката и заради липсата на достойни заместници при контузиите на Модрич, Бензема и Хамес (Иско е класа, но когато беше контузен Хамес - при лош резултат Карло просто нямаше кого да пусне, за да обърне мача) изгубихме битката и на трите фронта
п.п. опссс объркахме темата![]()
![]()
Кое си сбъркал не разбрах,не е ли темата какво оказва съпротива на Реал да печели и кое го подкрепя.п.п. опссс объркахме темата![]()
Точно![]()
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
да примерно триъгълника е фигура която може да пробие и в двете посоки
как се формира триъгълника -- първо имаме силен импулс който постепенно затихва и волатилността спада имаме понижаващи се върхове и повищаващи се дъна
сега с тия софтуери които сее предлагат вече към платформите фигурите се изчертават автоматично на грфиката което означава че всички виждат фигурата и дребните цаци и големите риби затова процента на успешните сделки от тях постоянно намалява![]()
на курективните рейджовки модели трявба да се гледа средичката къде е - и кът стъпи хубаво на нея тогаз да се зема пробиватъй най-сигурно (и евтино)
![]()