Открита е планета в съзвездието Лебед с аналогични данни както Земята, с разлика че звездата около която обикаля е по ярка от слънцето.
Открита е планета в съзвездието Лебед с аналогични данни както Земята, с разлика че звездата около която обикаля е по ярка от слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста е далеч...Ако не открием технология за придвижване, подобна на тази в Stargate само ще я гледаме през телескопа тази планета...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Наборе, че той наистина ни е създал богове. Що търсим някаква външна, физическа прилика!! Нема такава. Какво е бог?? Творец!! Дал ли ни е възможноста да творим? Дал ни е!! И тогава какво повече искаме. Всеки творец, който създава нещо ново, полезно, се приближава до бога. Кайто руши се отдалечава.Бог ни е създал по свой образ и подобие...
Може и ние самите някога да станем такива Богове..
Ма и нашите попове не могат да изтълкуват това послание написано в светите книги.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (24-07-2015), heptenzelen (24-07-2015)
Просто нямам какво да добавя!Наборе, че той наистина ни е създал богове. Що търсим някаква външна, физическа прилика!! Нема такава. Какво е бог?? Творец!! Дал ли ни е възможноста да творим? Дал ни е!! И тогава какво повече искаме. Всеки творец, който създава нещо ново, полезно, се приближава до бога. Кайто руши се отдалечава.
Ма и нашите попове не могат да изтълкуват това послание написано в светите книги.............................................
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
То всичко прекалено просто е написано, и може би затуй не го разбираме. Или не искаме. Търсим все нещо мистично, свърхестествено.........някак о чудо......................
А чудото е самия живот, дето не знаем как да ценим!!
В древни времена много повече неща сме заели и можели, сега започваме да преокриваме забравените знания и умения...
Последна редакция от Bibco : 24-07-2015 на 15:48
Наборе, аз имам и една друга хипотеза за бъдещето на човечеството. Знаеш за приликата между атомния строеж на материята и планетарните системи. Представи си технологиите до там да стигнат, че от материята на галактиката да почнем да строим кристал. Слънца с параметрите на слънцето подредени в кристална решетка. И планети с параметрите на Земята обикалат около тези Слънца. И си ходим на гости от една планета на друга.
Това е по разумно като усвояване на космаса.
Какво ще кажеш, доста ми е развинтена фантазията.
Всичко е възможно. И моята фантазия е доста развинтена, но аз пътуването през вселената го виждам по-скоро като това, както споменах със "Звездни врата"- StargateНаборе, аз имам и една друга хипотеза за бъдещето на човечеството. Знаеш за приликата между атомния строеж на материята и планетарните системи. Представи си технологиите до там да стигнат, че от материята на галактиката да почнем да строим клистал. Слънца с параметрите на слънцето подредени в кристална решетка. И планети с параметрите на Земята обикалат около тези Слънца. И си ходим на гости от една планета на друга.
Това е по разумно като усвояване на космаса.
Какво ще кажеш, доста ми е развинтена фантазията.![]()
Жалко че ние няма да сме свидетели на усвояването на космоса.................................