Аз трябва да ви кажа, че на компютъра даже го нямам дакса на МТ4 при инстата.../не го и търся де/ как му е заглавието?
В телефона ми е излезнал.
Аз трябва да ви кажа, че на компютъра даже го нямам дакса на МТ4 при инстата.../не го и търся де/ как му е заглавието?
В телефона ми е излезнал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мани го това демо, на демо ги правех едни хилядарки, чак взех да се фантазирам къде по на екзотично да сменям местоживеенето.За тая цел си има едно нещо наречено ДЕМО
Друго си е с реална сметка, специално Дакса. Както каза Фафа- много дава,ама и много взема, така че може да е с минимален обем, ама да е реална, щото от демото поникват крила![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Остави че поникват крила, ми то не можеш и да се научиш с демо, щото не се париш като хората и не започваш да вземаш правилни решения по този начинМани го това демо, на демо ги правех едни хилядарки, чак взех да се фантазирам къде по на екзотично да сменям местоживеенето.
Друго си е с реална сметка, специално Дакса. Както каза Фафа- много дава,ама и много взема, така че може да е с минимален обем, ама да е реална, щото от демото поникват крила![]()
![]()
Аз затова и си се учех от началото на реал, та да знам как боли.... да видиш как бързо става.
Именно...вкарах си едни пари, дето съм си ги изкарал с пот на челото (като е спрян климатика в офиса де) , та да внимавам
![]()
Последна редакция от Doro : 24-07-2015 на 05:10
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .