Последно време им дреме, че ги сечат. Като за твой репортаж /глупости от класа/, медията плати една шапка пари. Дали ще те остави на работа?![]()
Последно време им дреме, че ги сечат. Като за твой репортаж /глупости от класа/, медията плати една шапка пари. Дали ще те остави на работа?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не че искам да обезкуражявам колегата JIn, но това евентуално дело едва ли би го спечелилОт скрийншота му както се вижда ордера е изпълнен в гапа и от Бенча са си вързали гащите с точка 1.12 от договара ( "1.12.
Възможно е да се допуснат грешки при цените на финансовите инструменти, котирани от
БенчМарк Финанс. В такива случаи БенчМарк Финанс има право да развали дадена сделка или да промени грешната цена, на която сделката е изпълнена, до исторически вярната пазарна цена") ..... не се случайно е удебеленотоТака че, май че най -добра работа ще свършат тези
![]()
Надявам се колегата да ни държи в течение как протичат нещата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е то туй друг колега със скрийншота бряинак на предния са му затрили цялата позиция
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://forum.bg/showthread.php?158-...=1#post1228999
п.п. според мен и Харви Спектър няма да го спечели това дело![]()
............. извинявам се за черния хумор
, но не се сдържах
![]()
Не е така, ако се стигне до съд, адвоката е много важен, тез дето вършат работа и ги чуват нещата, нямат сайтове, да дебело ще му вземат, ама после ще си върне парите.
При всички случаи реши ли да съди, тая предварителната кореспонденция ще му трябва, сложно е тук, това не есамо по ЗЗД има облигационно и още няколко други закона се мешат, не е за прост адвокат тая работа. Отделно експертизите- там много могат да се замотат и е важно адвоката да си прокара негов експерт и той какъв ще е- това не са имоти и обичайни неща по съдилищата.
П.С. То и на мен ми викаха , че не мога да осъдя застраховател, ама го осъдих.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak, не четеш ли какво пише в договора ??? ...... според мен са си вързали гащите(не защитавам Бенча - дори и аз избягах от тях)
п.п. дори след малко ще попитам тук дали колегата има някакви шансове
JIn (19-07-2015)
е то туй зарад спреда излиза у гапа - пет пипоня от последната котировка някъдеза бой работата наистина
пари трябва да му се платят поне от отварянето до момента на дилърското затваряне, ама по пазарна, не дилърска цена
демек 80 пипоня (минимум)
![]()