И 50% е 1,41 но тези неща са важни само за хората, които търгуват животни
Не, но определено имам интерес ако имаш някакъв опит с такива софтове?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не разбирам за какво точно говориш, но явно и ти не си ме разбрал.
Да пробваме така - това какво общо има с Фибоначи търговията? - http://postimg.org/image/54slkc71x/
Последна редакция от kmv : 17-07-2015 на 16:29
L1914 (17-07-2015)
Ето и продължението:За някои дори точно така формирано Д е вход за наобратно и там ако толкова има желание да се вмъкнат и фибота се прибира на 38, което ми изглежда на око около първата съпротива.
За който търгува срещу тренда лесно 1:1,5 поне със стоп под дъното и консервативна цел на логично ниво където се застъпват няколко фактора![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-скоро на 50% е 2, а 1,41 е на 0,707
Нали се премести при Актива и затова помислех, че си го изтеглил.Не, но определено имам интерес ако имаш някакъв опит с такива софтове?
Преди време бях пробвал друг, но се оказа много калпав или поне на мен не ми свърши работа.
Как така 2?? 50% корекция не е ли 1,41 ектеншън?По-скоро на 50% е 2, а 1,41 е на 0,707
А този става ли според теб? Аз мисля да пробвам супер грубо някакви идеи, а не да прескоча истинския бактест.Нали се премести при Актива и затова помислех, че си го изтеглил.
Преди време бях пробвал друг, но се оказа много калпав или поне на мен не ми свърши работа.
http://postimg.org/image/3pjoa22nd/Не разбирам за какво точно говориш, но явно и ти не си ме разбрал.
Да пробваме така - това какво общо има с Фибоначи търговията? - http://postimg.org/image/54slkc71x/
p.s. Разбрах те от първия пътНадявам се, че и ти ще ме разбереш
http://postimg.org/image/82dxto7ev/Първоначално написано от 100
Как така 2?? 50% корекция не е ли 1,41 ектеншън?
На пръв поглед мисля, че ще е по-добър от онзи. Иначе и аз затова мисля да го пробвам.Първоначално написано от 100
А този става ли според теб? Аз мисля да пробвам супер грубо някакви идеи, а не да прескоча истинския бактест.
а бе левскар , има някакви цици под картинката ти и доста разсейват.......на тях измери ли им фибото.......![]()
Екстеншъна се гледа от първия лег, а не корекцията стандартно. И сега погледнах, че точно 50% е 1,41. И другите съответно са ясни.
Ако пробваш софта преди мен драсни някакви впечатления![]()
L1914 (17-07-2015)