А представяте ли си колко е зле дереджето щом опряха до страните от извън еврозоната
А представяте ли си колко е зле дереджето щом опряха до страните от извън еврозоната
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
до колкото разбирам става въпрос за пари които вече са събрани от държавите.. друг е въпроса, че са си нащи, нищо, че са в общ фонд..Официално: Европа иска пари от България за спасяването на Гърция
Ние и още 8 държави ще трябва да осигурим спешен заем от 13 милиарда евро
........
http://www.blitz.bg/news/article/348928
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Това е да си безгласната буква, пълнежа в един съюз, малко дава много взима
еми нека да им е зле, техните пенсионери ревът що са им малки пенсиите, па нашите едва връзват двата края
Trust Me, I'm an "Engineer"
макар и косвено, и макар да не сме в ЕВрозоната, ще платим час от масрафа на гърците..
![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
е точно де........обясни какви са ти фактите,за да е в сила "де факто",освен повтарянето като развален грамофон,че имам гей приятели.........
ми ела с удоволствие ще те запозная с приятелите си,та като те пробват тогава говори дали са гей........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Докъде само ни докара евротолерастията, да плащаме на гърците
мале какъв си селяк.......................axaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax......поне поля ли си прасковата та да има някаква полза от теб....
![]()
е ми то по принцип това е солидарността но на мен ми идва малко в повечко бедния да дава на богатия..