точно това имах в предвид.. чати си у форума и си спами на воля............докато ти отмине това желание..Ядосан съм на себе си, направо съм бесен на грешките, които допуснах и
същевременно горя от желание да се реванширам на пазара!
точно това имах в предвид.. чати си у форума и си спами на воля............докато ти отмине това желание..Ядосан съм на себе си, направо съм бесен на грешките, които допуснах и
същевременно горя от желание да се реванширам на пазара!
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Lubo (11-07-2015)
звездоброец, знаеш ли кое е най-несправедливото във форекса?
Не виждаме кой ни прецаква малките сметки! Представи си, че мога да видя как някое
съсухрено старче се кани да купи евро с няколко милиона, а аз съм на къси позиции?
Дали после няма да ме компенсира докато е жив!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз много пъти съм се молил това старче да ми попадне в ръчичките.......звездоброец, знаеш ли кое е най-несправедливото във форекса?
Не виждаме кой ни прецаква малките сметки! Представи си, че мога да видя как някое
съсухрено старче се кани да купи евро с няколко милиона, а аз съм на къси позиции?
Дали после няма да ме компенсира докато е жив!![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Lubo (11-07-2015)
пък то сигурно за това старче работи цяла инвестиционна банка с няколко отдела трейдъри.. той конкретно не е виновен..![]()
Номера е че щом ние сме решили да продаваме евро значи това е правилното действие, а старчето от годините или
многото пари е загубило опорна точка и допуска грешки....човещина е.
Аз ако имам 5 милиарда дали ще ми пука в коя посока пускам поръчка?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то ако ще е тъй с двуцевката няма ли да е по-рентабилно икономически направо лимита да се вземес 10 процента отстъпка примерно щот пазаря още не е стигнал дотам
![]()
Emil Enchev (11-07-2015), звездоброец (11-07-2015)