И няма универсална стратегия. Всеки сам си изработва своя стратегия на работа. Компилация от много стратегии. И предполагам няма двама трейдери с еднакъв стил.
И няма универсална стратегия. Всеки сам си изработва своя стратегия на работа. Компилация от много стратегии. И предполагам няма двама трейдери с еднакъв стил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (11-07-2015)
Ааа, добре насочи темата за стратегиите и еднаквостта.
По този повод да те питам какво мислиш за индикаторите и експертите, които
ги ползват вероятно хиляди трейдъри, но колко от тях печелят регулярно?
Казвам го защото аз не съм фен на претрупаните графики и прехласването по
идеите на разни гурута.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и без стратегия 50/50. Стига ти един път в годината да хванеш гап от 3 фигури с бонусна сметка от 2К. Ако не стане едната година, ще стане на следващата.
Това с ударите вече го обсъдихме, че не работи, не и при мене поне!
Хванах не един, а два гапа, но после не знаех как правилно да управлявам
набъбналата си сметка и ...........абе и едни хора ми завидяха, но това са част от
българските нрави и трябваше да бъда подготвен.![]()
Lubo хубава тема си отворил.. споделената мъка е половин мъка.. за съжаление аз лично не мога да ти дам отговори щот съм в същата дупка като теб..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Lubo (11-07-2015)
Индикатора е производна на графиката. И зависи кой какво иска да види от нея. Информативно ползувам някой муувинги, но подкрепи, съпротиви, канали предпочитам сам да чертая. Под регулярно, имаше някъде статстика коя конфигурация на колко %та се потвърждава, ако това имаш впредвид. Няма нищо абсолютно нън форекса, всичко е вероятност.Ааа, добре насочи темата за стратегиите и еднаквостта.
По този повод да те питам какво мислиш за индикаторите и експертите, които
ги ползват вероятно хиляди трейдъри, но колко от тях печелят регулярно?
Казвам го защото аз не съм фен на претрупаните графики и прехласването по
идеите на разни гурута.
Благодаря ти! Но на мен не ми е мъчно или тъжно, а по-скоро ме напъва яд и гняв!
Виждам, че нещо не ми достига, за да стана постоянно успешен.
Не да печеля всяка сделка, разбира се, но да намеря верния път към успеха.
Амбициран съм това да ме издържа и да е моя хляб и вода.![]()
звездоброец (11-07-2015)
щом си се напънал , ще стане ................... кога , зависи от теб,,Благодаря ти! Но на мен не ми е мъчно или тъжно, а по-скоро ме напъва яд и гняв!
Амбициран съм това да ме издържа и да е моя хляб и вода.
пускането на подобна тема помага да преодолееш психологическия стрес.. което пък е жизнено важно да не последват още 2-3 верижни фалита.. не ги гледай колегите какво ти пишат.. интуитивно си открил отговора за справяне с проблема.. или поне на психологическата му част..Благодаря ти! Но на мен не ми е мъчно или тъжно, а по-скоро ме напъва яд и гняв!
Амбициран съм това да ме издържа и да е моя хляб и вода.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Lubo (11-07-2015)
Това е точно така. Ядосан съм на себе си, направо съм бесен на грешките, които допуснах ипускането на подобна тема помага да преодолееш психологическия стрес.. което пък е жизнено важно да не последват още 2-3 верижни фалита.. не ги гледай колегите какво ти пишат.. интуитивно си открил отговора за справяне с проблема.. или поне на психологическата му част..
същевременно горя от желание да се реванширам на пазара!
Имам нужда да споделя с някоя сродна душа, но около мене никой не разбира от форекс.
Ако говоря с мама и тате, те казват - "Нищо не става от тебе, само харчиш нашите пари
за глупости, намери си сериозна работа няма да те храним вечно ....бла бла бла".
Приятелите казват - "Любак, това е хазарт, зарежи го" и т.н.![]()