Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (08-07-2015)
Пак ли всички срещу БАБА МЕЦА бря ?![]()
![]()
Ми ше ви взема парите, кво да ва прая
ДАВАЙ ЕВРОУУУУ !!!
Бугхахахха
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
тоз последния ъп кендъл от снощи си типичен климакс....ма въпроса дъл нема да обърнат ТА с хастара навън и да го оберат със сянка нещо....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Опс!! Фанах надника при кабелот!!.......................$€$€$ $€................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (08-07-2015)
REDA (08-07-2015)
Така като сте в различни посоки
за днес е много вероятен някакъв рейндж![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
двамата си размениха отборите............
да видим тактиката дали ще проработи.....![]()
Аз съм скалпер бре момко. вършея и в двете посоки. дългосрочната търговия съм я приключил отдавна .......
Давам пример: Дългосрочните търговци от вчера къде са сега? Върнаха се на същите нива от които тръгнаха. При скалпа няма такъв момент. Там грабиш и бягаш. като сгрешиш се поправяш с мартингейл. до 35 последователни грешни входа мога да направя и само един път да направя 100 пипса излизам на 5% печалба върху цялата загуба.
Последна редакция от 4ono : 08-07-2015 на 09:41
masta (08-07-2015)
Аз пък се сещам за едни тъпи пейроли от миналата седмица ...![]()
![]()
Виждам и пробит трендак, а сме и над ЕМА 20 на часова, както и сме затворили над този трендак и в МОМЕНТА го чакам да изригне....
Отделно СЕНТИМЕНТА вчера сутринта беше 50/50 , сега е 45/55 в полза на мечетата...тез брокита тряяя манги да праят, а чии парички ще прибират ???![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА