Планетата - Нашенка от село - имаше една култова песен на НЛО
Планетата - Нашенка от село - имаше една култова песен на НЛО
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Брей.....,нямаме гапове за сега.....
http://forex.tradingcharts.com/quotes/major_pairs.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колега, 0% промяна при всички котировки ми се струват леко подозрителни.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Трябваше да направя салатите на мъжете та се забавих с отговора.От звездите. .................................................. .................................................. .......
Звездите са най.- точния индикатор. Но си и направих анализ с вълните на Елиът . Имам отворена дълга и трябваше да огледам за седмицата какво да очаквам. Нормално е за мен вие да сте срещу моята позиция. .....................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (28-06-2015)
нииЕ ли раничко бря ................
http://stocktime.ru/
Анализа го права на 4 часова графика , а вие търгувате на 5 минутна.
и в коя вълна сме сега ТОПЛАТА или СТУДЕНАТА ................... МИСЛЕХ , ЧЕ СИ ПО- МЛАДАТрябваше да направя салатите на мъжете та се забавих с отговора.
Звездите са най.- точния индикатор. Но си и направих анализ с вълните на Елиът . Имам отворена дълга и трябваше да огледам за седмицата какво да очаквам. Нормално е за мен вие да сте срещу моята позиция. .....................................
Skp (28-06-2015)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."