ти май и не можеш да четеш , като гледам ............. спирай цуйката за тази вечерпокажи и ти нещо де ако имаш смелостта и достойнството ............
а не да ми се церемониш като госин никой
ето Емо го показа и доказа
следователно и аз показах на какво съм способен
И 7000 бона печалба също показах на яве
Сега да видим и твоите способности и на новак
и обещавам повече да не ви коментирам
Емо вече е признат лично от мен за фаворит
Но му обещах реванш тук и сегаповтаряш се вече
Мадам
Аз търгувам с две сметки
едната бонусна а другата свободна реална сметка
С реалната спечелих 7000 бона с които на момента заявих теглене
и тази сума е вече в дюшек банк
а това ми е бонусната 2300 $ който прехвърлих в свободната
и сега са вече към 5000 бона
прочети това съобщение по внимателно
Дата и время (GMT+2): 19/05/2015 11:53:36
Платежная система: Перевод между счетами, cчет 5347916
Общая сумма снятия: 2300.00 USD
Для того чтобы отменить заявку на снятие необходимо заполнить форму на странице Отмена запроса на снятие.
Провести процедуру отмены возможно только до того как финансовый отдел обработает Вашу заявку на снятие.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-06-2015)
Дали утре ще направят споразумение гърците най-после...аман от тях всеки ден са в новините.![]()
Един бон = 1000 единици . Та седем хиляди бона / седем милиона демек / ше изкараш знайш кога ?![]()
Адаш и аз вече мисля само големите фреймове да гледам. Там най си заслужава. Само изисква повече търпение![]()
Съгласна съм особено за второто. 1,1210, 30 по-точно, го разглеждам като пробив на седмичния канал, който е редно да бъде тестван, но често се случва теста да се отложи за много по-късен етап, с няколко седмици понякога.
Ти явно поне от първото нямаш комплекс, че ако и то беше, вече много щеше да ти се събере....... въх, на какви теми се отплеснахме....
Последна редакция от Eli2356 : 22-06-2015 на 22:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz