златю малко по-урсузест, ама петрофф баш най-хубавото пазар за момента може да еима фундаментални причини за туй
![]()
златю малко по-урсузест, ама петрофф баш най-хубавото пазар за момента може да еима фундаментални причини за туй
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва човек да познава добре определената валутна двойката когато почне да я търгува!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-06-2015)
на петрола дължа поне 2 фалирали бонусарки.. щот тука анлизите дет са у Блумбърг и WSJ са наистина 100% на обратно.. ама 100%..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (13-06-2015)
зема а го загледам . от време на време са метам в нова интрига ...... туй с фундамента не е ли много кьор фишек
----------
ми прави си ги ти бря ..........................или прави наобратно
![]()
kypa (13-06-2015)
ми.. отказах се от него.. сега тредвъм само валути дет анализите са макс 70-80% подвеждащи..ми прави си ги ти бря .......................... или прави наобратно
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (13-06-2015)
kypa (13-06-2015)
kypa (13-06-2015)
Шпеки се ше ни мори с линкчета с мъдрости, щото копирайтинга не му се удава
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не съм чул брокер да печели САМО от спреда - такова животно НЕМА, все едно честен политик да ми покажешТова е най-смешното - махнали са ги преди време, но сега ги връщат, с което си признават, че
са допуснали грешка с премахването на бонусите. Вари го печи го, но форумът е компрометиран и за да
го върнат към живота им трябва агресивна реклама и други трикове.
Например - да дават първоначален бонус на всеки регистрирал се или активно посещаващ форума?
Нали Традера дават бонусите?
Техен служител ми каза, че печелят само от спреда! Да, бе!34444444444444444444444444444444вф
Тея офиси и сгради не се взимат с по 1 пип спред![]()
Lubo (19-06-2015)
Е и аз точно това им казах и чат разговора моментално прекъсна.
Когато губиш са много любезни и имат един лаф "съжалявам да го чуя", но
печелиш ли ти говорят през зъби - "господине, имате ли друг въпрос?"![]()