аз кът почнах Форекса целта ми беше да удвоявам сметката всеки ден.. сега търся 100% чак на седмична база.. демек, не съм вече толкова алчен...
аз кът почнах Форекса целта ми беше да удвоявам сметката всеки ден.. сега търся 100% чак на седмична база.. демек, не съм вече толкова алчен...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
L1914 (14-06-2015), Emil Enchev (14-06-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (14-06-2015), L1914 (14-06-2015)
всяка сутрин ставам с мисълта за удвояване.. но още преди обед ми се налага да рестартирвам на ново и да правя нов депозит..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Е това може да се пробва - 30 дисциплинирани сделки..https://www.youtube.com/watch?v=RUsb...e7gqTtjhMEaOBA
Ама така се губи тръпката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (14-06-2015)
звездоброец (14-06-2015)
требе навик за удвояване да се изградитуй с бая колци става принципно
ама е вероятно кът се изгради тоз навик евентуално може би и да може да се изкара мильона
![]()
звездоброец (14-06-2015), Lubo (14-06-2015)
за таз цел трябва да се отиде до Зимбабвеотива се след туй на пазаря с банкнота от 10-12 лефа, купува се един сладолед, кът върнат рестото - и сме трильонери
![]()
звездоброец (14-06-2015), L1914 (14-06-2015)
дори е математически доказано, че ако се опиташ 78 пъти да си удвоиш сметката, в 2 случая имаш шанс да успееш.. аз за това и не се отказвам в опитите си да удвоявам..