Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (08-06-2015), Spekulanta (08-06-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-06-2015)
Левскарино, питах те ясен въпрос, ти ми отговаряш като жена. Като не искаш да казваш, кажи няма да ти кажа, не да овърташ.
Спора взе да става като със 100то
Когато и да го питам за времеви интервал, той никога не може да каже.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
![]()
![]()
хаххаха не знаех, че спорим
п.п. С предишният пост ти дадох точен и ясен отговор.![]()
+/- 2, значи диапазон от 4, и ако не знаеш аз на колко съм, това добавя още отклонение. Нищо точно няма тук.
Все едно да звъня на обява за нещо, да питам за цената и да ми се отвърне, а бе ела ще се договорим.
Познай дали отивам и си правя изобщо труда да се занимавам![]()
![]()
п.п. Олег, може да се образува 100%-та фигура![]()
![]()
L1914 (08-06-2015)
REDA (08-06-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (08-06-2015), Spekulanta (08-06-2015)