На мен в една платформа когато опитах да пусна дълги а имах къси в това време ми се появи собщение " хеджирането е забранено " . От там вадя логиката че поне при платформите за треид става дума за един инструмент .
На мен в една платформа когато опитах да пусна дълги а имах къси в това време ми се появи собщение " хеджирането е забранено " . От там вадя логиката че поне при платформите за треид става дума за един инструмент .
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Примерите са по-скоро със спот и опции.Аз тоз глагол така и не го разбрах, значи объркала съм една сделка, ама ще я застраховка с втора сделка, с която имайки предвид че застраховам нещо объркано, как застраховката ще е наистина такава на база на първата объркана
----------
Не си мисля правят го, тез сделки даже си имат име на борсите-молитвени сделки![]()
Но, когато започавах и Делтата, и Саксобанк, рекламираха хеджиране в един и същи инструмент.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Смятам ,че това са сложни изпълнения и не са за самоуки трейдъри като повечето такива в бг, както и че ако една сделка не може да управляваш, риска с повече сделки - хедж, насрещни, усредняване и т.н. ти се увеличава многократно, чисто самозалъгване че за някой друг ден си спасил положението
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сега вече има, много достъпна литература за опциите. Аз също, не съм добре запознат, Абса обясняваше веднъж, как се взема оцпия. За средносрочна и дългосрочна търговия, си е много добре, вместо стоп.Смятам ,че това са сложни изпълнения и не са за самоуки трейдъри като повечето такива в бг, както и че ако една сделка не може да управляваш, риска с повече сделки - хедж, насрещни, усредняване и т.н. ти се увеличава многократно, чисто самозалъгване че за някой друг ден си спасил положениетоА термина "локиране", май навлезе покрай американските ограничения. Дотогава всички казваха "хеджиране".
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (06-06-2015)
форума и той знае че днес е почивен ден и нещо не му се работи
именно защото като четем по книгите информацията е противоречиво поднесена
Skp (06-06-2015)
Установих едно нещо което работи .............
По добре да нямаш отворена позиция ако трябва и 10 дена
или две седмици и само да дебнеш . така ще ти е по ясно от къде духа вятъра
И ще отвориш сделка по течението та дори и с по голям обем![]()
Skp, на теория всичко звучи ок, пазиш капитала, но малко да сбъркаш в изчисленията и губиш двойно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е това си е чиста спекулация![]()
Значи не само на мен ми забиват нещата ?форума и той знае че днес е почивен ден и нещо не му се работи
именно защото като четем по книгите информацията е противоречиво поднесена
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Съгласен. От опит знам защото съм я играл тази игра...не е за хора без отлични математически и логически способности.. Трябва да си много добър шахматист...но дори и това не помага ако не можеш да прогнозираш дългосрочно....
е в такъв случай локиране -хеджиране важното е сделката да е на плюсСега вече има, много достъпна литература за опциите. Аз също, не съм добре запознат, Абса обясняваше веднъж, как се взема оцпия. За средносрочна и дългосрочна търговия, си е много добре, вместо стоп.А термина "локиране", май навлезе покрай американските ограничения. Дотогава всички казваха "хеджиране".
и все пак защо американските брокери не разрешават насрещни и локиращи позиции на един инструмент защо са ги забранили![]()