Таласъмче, чувал ли си за агресивен и консервативен стоп, колко пипа срещу теб затвориАз бе стоп бях на къси ама кат отиде нагоре и се паникьосах и затворих .... една секунда по късно и щеше да е друго . Но уви , явно толкова разбирам . После пак отворих и горе-долу взех колкото дадох де . Но това не ме успокояваА между другото ми забива платформата , на инста при такива резки подскоци/приклякания . Някой има ли подобни проблеми или е в моят телевизор ?
Последна редакция от Novak : 05-06-2015 на 15:21
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е затова понякога без стоп е добре, ама тъй както са срина, тъй можеше и нагоре да тръгне при слаби данни и без стоп знаем. Така, че всичко е относително.
----------
Евала Пабло, ама да бяха само гърците, не е само това кусура на еврото.
Еврото още вчера започна да пропада след новините около гърците, но сега излезнаха новини от САЩ... какви гърци пак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
driverf1 (05-06-2015)
Адмирации, как ги ловиш все връхчетата ..................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
mck няма да се плашиш на мен ми резна покрита с гапно играта продължава трябва ти сървар на инста
и пак не е сигурно
----------
Novak ти стопове виждаш ли .................................................. ..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (05-06-2015)
PoPEYE, при подобни новини е хубаво да се слага слип над зададения по подразбиране 30нещо от сорта на 60 ли, де да знам и аз, трябва да експериментирам
снайпериста е целнал в окото на бикаевалата
п/п/ при мен нямаше слип, директно ми взеха 80 цента![]()
mck при инста доставките на котировки не са добри и трябва да се гони дългосрочно на големите графики а за ботовете можеш само да се кръстиш или алах агберк................. каквото си избереш може и всичко на куп![]()