Само да те предупредя, че и последните хора, които не се заяждат с теб, ги настройваш срещу себе си. А ти ще изтеглиш от Инстата, ама друг път. С тези отворени поръчки на няколко хиляди пипа минус. Хайде, сполай ти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (04-06-2015)
ееееее,кво значи къде и е бил стопеца)Аз мисля че би могла да издържи 500 пипа,а най добре 1000,щом аз мога да издържам по 400,що някой да не може
)
И другото,стоповете не се за препоръка,само брокерчетата ги препоръчват за да може да се стигат,и после пак на пангара,лапалома бланка))Сешаташ ли сеееее
))))))
И докат Анчито го рекла,то взело че се изстреляло 140пипоня нагоре
Анче,къде ти беше стопеца?Щото хич не вярвам да е оцелял
.....Аз съм много добър анализатор.......
хахаха...хохохоххооо....горк те ти читатели в Дюкаскопи ли беше,кво бешесигурно те търсят да те обесят :
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
това евро какво му стана по никое верем.. казах, ви аз, че пазара още не е приключил.. ей, покрай тази Гърция обещава Пазара да е шоу нон-стоп, 24 часа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз съм вече на къси,от 1.1279 с цел 1.0999 стопа ми е на 1.15675
И така,квото сабя покаже нали)))))))))))))))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
дълго евро от 1,1248 цел - няма
таргет - няма
успех
.......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това трябва да ме притеснява ???
Аз не търся одобрение а печеливша стратегия!!!
п.п. Искаш ли в края на годината да видим кои има по голям профи???
Анче, ма пак се лъжеш и сама си вярваш.Сутринта беше за къси, след това пускаш цитати отпреди 3 дни. Недей так, това не е БГ МАМА. Голям смях си. Преди 10 дни казала нещо, пък минала 150 пипа на загуба, пък след това пуснала къси. И ти не знаеш какво говориш.
Пишеш, ту дълги, ту къси за да се самоцитираш.
----------
Виж, не ме интересуваш. даже те и защитавах, като идея. Но, доколкото те виждам само Инстата ползваш. Там, колкото и профит да имаш, няма да изтеглиш. Но си станал толкова самодоволен, с тези мижави печалби, че се мислиш за нещо. Това дразни, елементарно човешко отношение.
Spekulanta (04-06-2015), L1914 (04-06-2015)
СкипиВиж, не ме интересуваш. даже те и защитавах, като идея. Но, доколкото те виждам само Инстата ползваш. Там, колкото и профит да имаш, няма да изтеглиш. Но си станал толкова самодоволен, с тези мижави печалби, че се мислиш за нещо. Това дразни, елементарно човешко отношение.) пак акъли ръсиш без да съм те питал
)
ама поне май правилно ги даваш , залягай над графиката не си губи времето ....хм![]()
Ползвам и Варчев /поне от 10 г./Анче, ма пак се лъжеш и сама си вярваш.Сутринта беше за къси, след това пускаш цитати отпреди 3 дни. Недей так, това не е БГ МАМА. Голям смях си. Преди 10 дни казала нещо, пък минала 150 пипа на загуба, пък след това пуснала къси. И ти не знаеш какво говориш.
Пишеш, ту дълги, ту къси за да се самоцитираш.
----------
Виж, не ме интересуваш. даже те и защитавах, като идея. Но, доколкото те виждам само Инстата ползваш. Там, колкото и профит да имаш, няма да изтеглиш. Но си станал толкова самодоволен, с тези мижави печалби, че се мислиш за нещо. Това дразни, елементарно човешко отношение.
Ако те дназня просто ме вкарай в игнора определено не целя да те дразня.
И на мене не всеки ми харесва в този фор но за това е игнориращия списък!!!