Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дреме не дреме важното е за мен че моята става. Пак много се загрижи за моите прогнози и аз къде отварям и затварям. Я си гледай сметката и не се занимавай с мен. Върни и виж с каква точност са ми коментарите за движението . Добре ще е ти да дадеш мнението си с точни числа . Можеш ли да поемеш такава отговорност?Ти не се разбираш, пък как очакваш другите да те разбират, през час бомбастични прогтнози пък той пазара не му дреме за твоите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (04-06-2015)
това беше от яд че не ми взе лимита
аз затворих просто си взех липсващите пипсчета![]()
Берекет днеска... Хем си избих загубите от дългия дакс последните дни, хем останаха малки части от ордерите за по-надолу![]()
petar80 (04-06-2015)
Не очаквай да те разбират хората търгуващи на М5 или М15Дреме не дреме важното е за мен че моята става. Пак много се загрижи за моите прогнози и аз къде отварям и затварям. Я си гледай сметката и не се занимавай с мен. Върни и виж с каква точност са ми коментарите за движението . Добре ще е ти да дадеш мнението си с точни числа . Можеш ли да поемеш такава отговорност?
Само такива търгуващи на Н1 Н4 и дневна ще те разберат и подкрепят. Тия дето търсят 20-30 пипа на ден /живеят на друга времева графика/.
ANA (04-06-2015)
да така е Пабло
има имаме какво да учим
даваййййййййййййййййййй евроооооооооооооооооооооо ооооооооо![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ANA (04-06-2015)