Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (03-06-2015)
Хубави нива за скъсяване, но утре ще се види най-добре
DRA (03-06-2015)
чак пък толкова сигурен за колкото мислиш не ...... всичко се очаква в форекса .....Та да питам, какво точно ти подсказа със сигурност, че еврото ще пада?
просто трябва да заемем някоя страна .... мислех че сме в нисходящ тренд затова .....но сега сме във възходящ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
споделям си мнението , нищо повече . ако има и друг да го сподели , ще е само от полза . . кабрла и него скъсих за втори път / не го пуснаха над върха/ и там се заформя евентуално 3 = 5 , и при озито има още малко надолу , а йената има среща на 126 и малко отгорре . за това съм локирал за да мога да покрия загуби и тестове на върхове / дъна ........... това е мойта гледна точка . пак може да си се бъзикаме и заяждаме . мисля си че сме от един отбор а не в предаването '' ПО-ПО-НАЙ''![]()
Skp (03-06-2015)
Добре.Ти просто написа, че си сигурен, и затова питам .
.................................
![]()
Не ме разбра. Просто търгувам, това, което виждам. И ти писах, без грам ирония, очакванията са за вдигане на НФП, което би дало сила на долара. Но засега Гърция е доминираща- евентулана сделка-силно евро.споделям си мнението , нищо повече . ако има и друг да го сподели , ще е само от полза . . кабрла и него скъсих за втори път / не го пуснаха над върха/ и там се заформя евентуално 3 = 5 , и при озито има още малко надолу , а йената има среща на 126 и малко отгорре . за това съм локирал за да мога да покрия загуби и тестове на върхове / дъна ........... това е мойта гледна точка . пак може да си се бъзикаме и заяждаме . мисля си че сме от един отбор а не в предаването '' ПО-ПО-НАЙ''![]()
Моето мнение ,че ще върне тази вечер на ниво 1.11357 - 1.10970 и от там утре ще качи на 1.13988 и от това ниво отново падане 1.10450- 1.10000........................................... .............![]()