"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тези които почиват в Турция , според някои гледат турски сериали и затова отиват там
интересно тези който ще ходят в Гърция какво гледат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Българите често стават жертва на експлоатация при работа в чужбина, а българските власти са много малко чувствителни при експлоатацията на чужденци в България. Това показва заключението от първия доклад на Агенцията на ЕС за основните права, предаде БГНЕС.
Read more: http://society.actualno.com/ES-Bylga...#ixzz3btyHifgp
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
какво му е лошото на Гърция.. казват, че морето им било чисто, обслужването отлично, а цените като у нас..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Две години поредни плажувам в Гърция. Сега понеже имам малко бебе и ще съм на Бг черноморието. Цени същи та дажеи по скъпи. ПП. Защо тогава да съм тук като може в чужбина за същите пари?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Мани ги парите, нервите няма кой да ти платиАко е човек, който отива на море, да го намерят като ирландксите туристи
Черноморието е неговото място, аз колкото пъти да отида, все на лудница попадаме