Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се, че не е. Колкото е по-тънка, толкова е по-слаба![]()
А бе тоя Ниал Фулер много леймски се е изказал. Не му е читава работата май майверно че статичните са по-важни по принцип, но това което динамичните дават е много ценно.
anonimen komardjia, Помниш ли преди време как и аз не ги гледах трендлиниите толкова. Е сега смятай той пък колко е напред, щом все още го твърди това![]()
аааа, не така, човекът е авторитетРазбира се, че не е. Колкото е по-тънка, толкова е по-слаба![]()
А бе тоя Ниал Фулер много леймски се е изказал. Не му е читава работата май майверно че статичните са по-важни по принцип, но това което динамичните дават е много ценно.
anonimen komardjia, Помниш ли преди време как и аз не ги гледах трендлиниите толкова. Е сега смятай той пък колко е напред, щом все още го твърди това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко ми пука. Ако ще наполеон да е. Щом говори чисти глупости аз мога директно да му го кажа. Нали знаеш, че не се церемоня да овъртам![]()
Напрайл някъв сайт, тръгнал да иска пари и айде вече, станал авторитет.
Пък на интервюто си трепери като неподготвен ученик на изпит. Липсва му увереност дори в това което уж знае.
въобще не знам какъв му е сайта, но Наско тук вместо да прочете моите коментари и да помисли, ми отговори, че той бил авторитет - виж предните странички. Та така ......Ко ми пука. Ако ще наполеон да е. Щом говори чисти глупости аз мога директно да му го кажа. Нали знаеш, че не се церемоня да овъртам![]()
Напрайл някъв сайт, тръгнал да иска пари и айде вече, станал авторитет.
Пък на интервюто си трепери като неподготвен ученик на изпит. Липсва му увереност дори в това което уж знае.![]()
То и на теб кво ти пука, той Наско е новобранец на няколко месеца. Нормално е да се лъже по лъскавите светлинки и бикове с големи копита
Междудругото бика наистина е доста ефектен.
Наско нъл не се сърдиш. То няма нищо лошо в това да си новобранец, и аз съм бил преди години и знам колко е гадноНе си мисли, че ти се подигравам
![]()
ами наше момче, от Пловдив, да му подскажем, нали няма нужда топлата вода да се открива всеки път
ама той щом се къпе със студена, проблеми йок
пък и нали трупаме бонуси бе
Не приемай неговите думи като мой!!! Дали ползва ТЛ или не решението е негово, такъв е наговия начин на анализ.
Ако ще спите по спокойно ОК - тоя за нищо не става![]()
RyMu (10-07-2012)
каква ирония, Насе, човека решил така, така ги бележи.
По скоро ирония бих използвал в така нареченото понятие "фалшив пробив"... изключително тесногръда представа развива.
А конкретно за човека - работи на по-високите фреймове, ти посочили фрейма за който го питаш?
----------------
Олег, все още ми се отдава да помня.![]()
Happy,найстина ли мислиш, че пиша за бонуси.