Ето да се увериш.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._opening_times
Ето да се увериш.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._opening_times
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (28-05-2015)
Добре де а ако цената продължи да се покачва до 1,20
Ти все ли ще продължиш с късите добавки ???????
И после си рекордьор в клуба 1000 пипа![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (28-05-2015), SaTrApA (28-05-2015)
1.18 скоро няма да види курсомаксимум преди 5-ти да качи още малко до към 1.10 плюс минус някой и друг пип ама не вярвам повече ...
SaTrApA (28-05-2015)
Поместиха очаквания за безработицата при американците, дават че очакват новините да подкрепят долара и да падне на нива 1.0812 - 1.0730
Skp
Бъди внимателен със сделките
И най вече с бонуса за писане
Не бързай да теглиш както правят всички останали
Трупи бонус но не само с писане а и с печеливши сделки
И после си отвори една обикновена сметка
И прехвърли спечеленото от бонус сметката в другата сметка
Казвам ти заслужава си риска .
Няма да съжаляваш послушай ме няма да съжаляваш
Хората си плащат без никакъв проблем !!!
Аз така спечелих ония 7000 бона и ми ги платиха![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
SaTrApA (28-05-2015)
Skp (28-05-2015)
Weekly Jobless Claims High предишна 274K прогноза 272K
Спеко, аз бонусарката я използвам повече за тестове и дългосрочни сделки. Преди имах две сметки, но ги забраниха по едно време. Сега виждам, че пак са разрешили.Skp
Бъди внимателен със сделките
И най вече с бонуса за писане
Не бързай да теглиш както правят всички останали
Трупи бонус но не само с писане а и с печеливши сделки
И после си отвори една обикновена сметка
И прехвърли спечеленото от бонус сметката в другата сметка
Казвам ти заслужава си риска .
Няма да съжаляваш послушай ме няма да съжаляваш
Хората си плащат без никакъв проблем !!!
Аз така спечелих ония 7000 бона и ми ги платиха![]()